Приятелство и предателство в новия епизод на „Любовни афери“

Дълбоки чувства, ревност, съперничество и манипулации очакват зрителите с вълнуващите истории на героите в „Любовни афери“. Двама приятели ще се борят за любовта на една и съща жена, а младо момиче ще направи всичко необходимо, за да се хареса на “лошото” момче в новия епизод на риалити формата - този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Първата история ще срещне зрителите с Александър и Жоро, които са съквартиранти и най-добри приятели, въпреки различията помежду им. Отношенията им обаче се променят, когато в живота им се появява Симона – новата приятелка на Александър. Чаровното момиче мигновено привлича вниманието на Жоро. Не след дълго Симона я очаква неприятна изненада – личните й снимки са споделени без нейно съгласие. Подозренията мигновено падат върху Александър, който ще направи всичко по силите си да убеди любимата си жена, че не е виновен. Какво ще се случи и ще има ли любовната приказка щастлив край?

Героите във втората история са все още ученици, но вече познават вкуса на любовта и разочарованието. Жаклин е 17-годишно момиче от София, което променя поведението си след като се запознава с Драго - нов ученик с проблемно поведение. Заради ниските си оценки в училище, момичето е в постоянен конфликт със своята майка. В опит да се подиграе с влюбената и наивна Жаклин, Драго й предлага пари, за да целуне отличника на випуска Светозар. До какво ще доведе предизвикателството на лошото момче, гледайте в „Любовни афери“ – този петък, от 22:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара