Делян Пеевски: Остро осъждаме бруталното масово убийство на невинни в Москва!

Председателят на ДПС Делян Пеевски обяви: Остро осъждаме бруталното масово убийство на невинни в Москва! Това публикува пресцентъра на ДПС. Според Пеевски и ДПС тероризмът е най-тежката заплаха за цивилизацията, посегателство срещу изконните човешки ценности – живота и мира.

HristovHQ публикува целият текст без редакторска намеса:

Делян Пеевски, председател на ДПС: Остро осъждаме бруталното масово убийство на невинни в Москва. Борбата с тероризма и грозните му проявления изисква обединение, за защита на живота и сигурността на хората
Остро осъждаме бруталното масово убийство на десетки невинни цивилни при терористичния акт в концертната зала „Крокус сити хол“ в Подмосковието. Тероризмът е най-тежката заплаха за цивилизацията, посегателство срещу изконните човешки ценности – живота и мира.
Борбата с тероризма и грозните му проявления изисква все повече световната общност да обедини воля, усилия и действия за да гарантира сигурността на хората.
Солидарни сме с жертвите и ранените, техните семейства и с руския народ.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара