Футболист моли съда: Пуснете ме, няма да се покрия!

Бившият футболист на Барселона и бразилския национален отбор Даниел Алвеш отправи молба към съда. Сагата около него не стихва, а играчът е готов на всичко, за да не бъде държан в затвора. Въпреки че играчът бе осъден на 4.5 години затвор за изнасилване, той прави всичко възможно да се измъкне. От екипа на бившия бразилски национал обжалват присъдата, като през това време продължават с молбите за пускане под гаранция.

Днес съдът в Барселона се събра на извънредно заседание, за да изслуша адвокатите на Алвеш. Самият играч също взе участие, но с видеовръзка от затвора. „Вярвам в справедливостта и се надявам това дело накрая да стигне до истината. Няма да избягам, ако бъда пуснат под гаранция“, увери Алвеш.

За над година зад решетките това е опит номер 5 за олекотяване на мярката му. Всички опити досега той да излезе поне времено от затвора бяха неуспешни, а съдът се мотивира именно с това, че има огромна опасност бразилецът да избяга в чужбина и да се покрие.

Преди няколко месеца съкилийник на Алвеш също заяви пред медиите, че бившата футболна звезда планира да изчезне на мига от Европа, ако бъде освободен. А дестинацията му ще е държава, с която Испания няма договорка за обмен на затворници. Лошото за Алвеш обаче е, че прокуратурата също обжалва присъдата му, като настоява той да лежи 9 години зад решетките.

Източник: corner.dir.bg

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара