Северна Македония се разтресе: Заради уредени мачове полиция нахлу във футболната им федерация!

Северна Македония се разтресе: Заради уредени мачове полиция нахлу във футболната им федерация!

Полицията на югозападната ни съседка влезе във футболната федерация, където проверява документацията и събира информация за клубове, мачове и служители, заподозрени в уредени мачове.

„Министерството на вътрешните работи поиска информация от Футболната федерация на Македония, за актове, които регулират състезанието, протоколи от официални мачове в рамките на състезания, организирани от федерацията, график от календара на вътрешни състезания и др.

В рамките на своите правомощия, които се отнасят преди всичко до защитата на почтеността на конкуренцията, Футболната федерация на Македония оказва пълно съдействие на Министерството на вътрешните работи и органите на министерството в тази част“, информираха от федерацията.

От местната федерация потвърдиха, че се разследват седем отбора, но не разкриха техните имена.

Процедурата е стартирана след получена информация и препоръки от „Спорт Радар“, орган на Интерпол и УЕФА, чиято цел е борбата с уредените мачове.

Източник: МИА

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара