Седмичен фалит и загуба за Йоана и Румен в “Един за друг”

Симпатичните Румен и Йоана от Трявна достигнаха седмичен фалит, след като не се справиха с индивидуалните предизвикателства в “Един за друг”. Неуспехът в игрите за дамите, в която Румен заложи всичко на своята любима, ги остави на дъното на седмичното класиране с нула лева в сметката. Вторият All In залог, дело на полицаите Маргарита и Кристиян, се оказа успешен и ги изпрати на комфортната втора позиция преди играта за двойки утре вечер.

Индивидуалното изпитание за дамите тази седмица отново ги изправи пред неизвестното. Използвайки само вкусовите си рецептори, те трябваше да опитат единадесетстепенно гурме меню, включващо както вкусотии, като халва, авокадо и крем карамел, така и екзотични храни, сред които пържени щурци и свински крачета. Жените имаха за задача да обяснят на своите кавалери какви са ястията пред тях. Всяко вярно предположение можеше да се окаже решаващо в борбата за оцеляване в надпреварата, а комичните ситуации и предположения идваха от всички посоки. 
Най-добре с предизвикателството се справиха двойките на брокера Светослав и съпругата му Сияна, фотографите Дилян и Петя, полицаите Маргарита и Кристиян, както и забавните перничани Михаела и Венцислав, които завършиха на първо място в седмичната класация.

Утре на сцената на най-позитивното романтично риалити главна роля ще имат недостатъците на всеки един от обитателите на любовното имение, а битката за спасение ще е изключително ожесточена. Кой е наивен, кой – мързелив и кой пък е ревнив, ще разберете в премиерния епизод на “Един за друг” в неделя, 31 март, от 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара