Недялко Недялков: „Няма „же сюи“, няма траурни лентички, няма емпатия“ за Москва

Недялко Недялков гневен: „Няма „же сюи“, няма траурни лентички, няма емпатия“ за  атентата в Москва. Това обяви журналистът Недялко Недялков във Фейсбук. Повод е според думите му липсата на изказано съболезнование от страна на българските власти за отвратителния терористичен акт в Москва.

HristovHQ публикува целият текст без редакторска намеса:

Българските власти досега НЕ СА ИЗКАЗАЛИ съболезнования на Москва.
По последни данни жертвите вече са 82.
Няма „же сюи“, няма траурни лентички, няма емпатия. Няма значение, че жертвите са наши братя, славяни, православни християни.
Няма го даже уж проруският Радев. Глътнал си е граматиката.
От Борисов, Петков, Бойкикев, стъклооката брюкселска снахица Габриел и Денков не чакам нищо. Отдавна съм ги отписал.
А всички те, жалкарите, вкупом чакат позволение от генерал-губернатора на „Козяк“, за да мъцнат някое лицемерно слово на съпричастност…
Това – дотам да си изгубил човешкия си облик и даже в скръбта да търсиш индулгенция…е пълен разпад на хуманизма, онтология на мерзостта.
Очевидно няма тъждество и в смъртта. Руснаците могат и трябва да измират, като олицетворение на абсолютното зло, докато доброто на Зеленски и соросоидите в Белия дом е нетленно.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара