Елена Гунчева: ТРЕТОМАНДАТНИ РАЗМИСЛИ

ТРЕТОМАНДАТНИ РАЗМИСЛИ – така с голям шрифт започва интересният пост на Елена Гунчева-Гривова, в който тя, с присъщата ѝ оригиналност предрича какво би се случило при попадане на мандата в ръцете на „Възраждане“.

HristovHQ публикува поста без редакторска намеса:

ТРЕТОМАНДАТНИ РАЗМИСЛИ
Тъй като няма начин да ми се разминат размислите и страстите копейкини, леещи се отвсякъде /той, понеже е неудобен, американските медии нарочно го канят по три пъти на ден и го публикуват/, се замислих какво ни чака, ако поне веднъж, повтарям – поне веднъж, се случи това, което той очаква:
Президентът Радев дава третият мандат на Възраждане.

Естествено, никой не е по-подходящ за това от Единственият Спасител и Преосновател.

Копейкин скромно взема папката и още по-скромно заявява, че взема властта с малко, но завинаги, готов е с правителството и който не е съгласен, ще отвори отново лагера в Белене и несъгласните ще стоят там, докато се съгласят.

Понеже винаги е готов да управлява, е готов и със състава на правителството:

Той /да се слави името Му/ – премиер, Фончо – министър на финансите /не, че разбира, ама то колко му е, сметки някакви/, Искрето – министър на енергетиката, разбира от ветрогенератори, а злите езици твърдят, че самата тя е работила като такъв навремето, тоест, професионалист, Емчо – министър на транспорта /шА я опраЙ тая държава/, никой не може да оспори компетентността му, все пак е карал такси или както сам се представя скромно в биографията си – логистика в областта на транспортта,

Ангелчо – външен министър, със забележка да ходи с по-високи токове, за да могат да го откриват по международни срещи,

Виолетка – министър на икономиката, все пак е продавала марули и е навътре в материята, Златан – министър на вътрешните работи, в ден първи отива с моторната резачка на работа, Ивелин – министър на отбраната, все пак най-много е говорил по темата, Йовка – министър на образованието със задача незабавно да отмени граматиката като евроатлантическа прищявка, министър на културата – Светлослав от Варна, културата му може да накара космите на човек да му растат навътре, Маргаритка – министър на администрацията, все пак е била секретарка.

В деня на гласуването парламентарната група на ПП така се е насмукала с бело предишната вечер от ужас, че не се явяват в парламента за гласуването.

А ГЕРБ решават, че циркът си струва, явяват се, но не се регистрират, ДПС се правят на разсеяни и пропускат гласуването, БСП излизат с остра декларация, а след това излизат и от залата, правителството се гласува от групата на Възраждане и ИТН /на тях са им обещани няколко зама/.
В първия си работен ден, Единственият премиер отваря тържествено Белене и започва по списъка. Късметлиите като мен направо ще ги разстрелят до стената и няма да преживеят ужаса на случващото се след това, останалите врагове, например писали негативни коментари из социалните мрежи за Единствения или за когото и да било от партията, започват да прокопават тунела под Шипка и да строят магистрала от Варна до родното село на майка му.

Отменя закона за политическите партии и Конституцията, като обявява Възраждане за единствена и легитимна партия в България.

Последващите дни бяха описани от авторите на хоръри, а Холивуд откупи правата за екранизация на управлението на Единствения вожд и Единствената партия в България…

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара