Световен феномен в приключенските риалити формати с премиера в ефира на bTV

Новото телевизионно състезание се казва „Островът на 100-те гривни“, участниците ще се борят за голяма награда от 300 000 лв., а кастингът започва на 13 март

Една сензация в света на развлекателните програми, завладяла милиони зрители по света през 2023г., идва с премиерен сезон в България. bTV Media Group представя риалити шоуто “Million Dollar Island”, което е по лиценз на Talpa Studios. 

В България предаването ще се реализира под името „Островът на 100-те гривни“ и ще предложи на участниците впечатляващ награден фонд в размер на 300 000 лева. Подготовката на риалити шоуто вече е в ход, а кастингът за участие в него започва на 13 март в онлайн формата за записване на адрес btv.bg/ostrov. 

"Изключително много се радвам, че имаме възможност да представим успешен световен формат за първи път на българския пазар. Промените в програмата на bTV са значителни. От началото на годината наблюдаваме отлични резултати с всички нови развлекателни формати и предавания, стартирали през пролетния сезон. Амбицията ни е да предложим още по-голямо разнообразие и качествени продукции, както и да продължим развитието и растежа на тематичните канали. Обещавам на нашите зрители още изненади и повече премиерно развлекателно съдържание”, споделя Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Новото приключенско предаване „Островът на 100-те гривни“ е с невиждан досега регламент. В него 30 непознати участници отиват на място, в което далече от всичко обичайно създават свои закони на общността. Място, от което могат да се приберат вкъщи с истински много пари, а властта е на тяхната китка. Огромният залог, конкуренцията и дивата природа ще разкрият чертите на всеки участник. От тях зависи дали ще останат автентични и ще спечелят битките, дори когато късметът не е на тяхна страна, за да стигнат до финала и да вземат голямата награда. 

В играта участниците ще изпитат възможностите си да оцеляват на изолиран тропически остров насред океана, далеч от удобствата и комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство – гривната. В нея са съсредоточени не само властта и парите, но и голямата цел. Тримата играчи, които имат на китката си най-много гривни ще достигнат до финала, където ще се борят за своя дял от наградата от 300 000 лева. Всички участници, стъпили на острова, получават равен брой гривни, които ще отговарят на определена стойност. Докато са на острова, приключенците могат да печелят и губят гривни, като се състезават в различни предизвикателства или да получават такива и от други участници. Ето защо благополучието на всеки един играч в създалото се ново общество в “Островът на 100-те гривни” ще зависи от хората, с които се обгражда, а приятелствата – емоционални и стратегически, ще струват истинско богатство! Тези, които съумеят да проявят смелост, адаптивност и да изградят добра стратегия и разбира се тези, които съдбата обича, ще вървят по пътя на богатството, събирайки повече и повече гривни от своите приятели и съперници. А другите, които останат без гривни, ги грози опасността да загубят мястото си в играта. 

Приключенското риалити „Островът на 100-те гривни“ ще предложи на зрителите силни емоции с историите на едно ново общество, чиито членове не просто ще се борят с природните условия на острова, изпълнен с мистерии, изненади и трудности, но и ще създават стратегии, приятелства и коалиции с единствената цел да спечелят дял от голямата награда от 300 000 лв. 

Форматът е собственост на Talpa Studios и Monday Media ©, а оригиналният формат - на Джон де Мол, Вим ван Дам и Юрик Вандерворст.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара