Предизвикателства за приключенци по Da Vinci през април

Премиерната поредица по канал Da Vinci „Невероятни приключения“ отвежда зрителите на атрактивни пътешествия, за да посетят дестинации по целия свят и да се впуснат във вълнуващи приключения, като предивзикат себе си да правят неща, за които не са предполагали, че ще имат възможност да опитат. Екипът от кореспонденти тийнейджъри посещава множество места в САЩ и в други страни, за да покаже красотата на природата и да представи хората, които обитават всяка дестинация. Очаквайте приключенската поредица за цялото семейство по канал Da Vinci от 13 април, всяка събота и неделя в 10.50 ч. 

Предстои ви незабравима седмица в Нова Зеландия – изследване на Оукланд, светещи червеи в Уайтомо, гондолата на Куинстаун, 415-футово бънджи и джет! Не пропускайте и приключенията в Мауи – гмуркане с костенурки, зиплайн, хайку поход, падълборд и сърфиране — епична седмица в рая!

Посетете планините Поконо – скално катерене, зиплайн в Камелбак, поход с тротинетка, умения за оцеляване и уейкборд в Лейк Хармони – динамична екшън седмица сред природата! Очакват ви изненади и в Сиатъл – пазарът Пайк Плейс, тунел за скайдайвинг, музей на авиационни симулатори – един наистина вълнуващ ден!

Ще преживеете и еклектична австралийска седмица – изкачване на моста в Сидни, ветроходство, разходка в небесата, какаду и гмуркане с крокодили! Позабавлявайте се и в Сан Диего – плажен волейбол, парапланеризъм, езда и олимпийски уроци по стрелба с лък! 

От скално катерене по ледник на остров и ветроходство в открити води, до яздене на слон в гористи местности и сърфиране сред вълните на Мауи – последвайте водещия на премиерната поредица „Невероятни приключения“ от 13 април по канал Da Vinci! Всяка събота и неделя в 10.50 ч. можете да пътувате до различни места по света и заедно с местните жители да преживеете неочаквани приключения сред красиви места в природата по цял свят.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара