Звездите триумфираха за трета поредна седмица в Hell’s Kitchen

Отборът на Златните постигна трета поредна победа в Кухнята на Ада и се спаси от елиминация. Сред звездите блеснаха Пеньо Гатевски - Гатьо и Коцето Калки, които готвиха заедно. Калки дори опита месо за първи път от повече от 20 години, за да е сигурен, че е приготвено отлично. Добрата работа в екип на звездите означава, че ще продължат да готвят за шеф Виктор Ангелов в пълен състав и следващата седмица.

Новите попълнения от топ готвачи при жените - опитната сладкарка Стефани и нахъсаната за победа Лидия заредиха съотборничките си с енергия и заедно победиха в седмичното предизвикателство. Така дамите си извоюваха седмица в луксозната спалня, а мъжете ще бъдат лишени от всякакви удобства. Новите попълнения при Сините - опитните готвачи Станислав и Сарамандов впечатлиха шеф Ангелов с уменията си, но не успяха да помогнат на мъжете да спечелят.

Напрежението в отбора на жените се покачва с всеки изминал ден и слабото им представяне срещу Златните беше причина за избухване на истинска война в спалнята. Шеф Ангелов изгони от кухнята пет от дамите от червения отбор - Стефани, Чимидова, Царина, Полина и Камелия. Този провал се оказа сериозен удар по самочувствието на способната Чимидова. Тя обаче не получи номинация от отбора си, а за мястото си в Кухнята на Ада ще се борят опитната Никол и хоби готвачката Камелия, които допуснаха сериозни грешки.

Кои ще са номинирани от отбора на мъжете? И кой ще бъде следващият изгонен от Кухнята на Ада? 

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 6 март, от 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара