Започнаха снимките на „Made in EU”

Новият филм на Стефан Командарев завъртя лентата в Димитровград

Вчера в Димитровград стартираха снимките на най-новия филм на Стефан Командарев, „Made in EU”. По традиция беше отворено шампанско и екипът си пожела да заснеме достоен филм. „Пътят до снимки винаги е дълъг, но началото на снимачния процес е много вълнуващ. Следващите седмици ще сме изцяло потопени в историята“, сподели Стефан Командарев, който отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден филм застава Веселин Христов. 

„В тази динамична индустрия отдавна няма място за готови решения за успех. Всички заедно работим за доброто българско кино и неговото място на световните и на българските екрани“, сподели Петър Тодоров, изпълнителен директор на ИА „НФЦ“, който също уважи началото на снимките в Димитровград.

Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем. В лентата ще видим актьори като Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и др. 

„Made in EU” разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от Ковид 19. Очаква се снимките да продължат до началото на месец май.

„Made in EU“ е българо-немско-чешка копродукция (Арго Филм,  42film и  Negativ) и e реализиран с подкрепата на ИА "НФЦ", МДМ – Германия и Чешки филмов фонд. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара