Холивуд ще заблести в специалното студио „Треска за Оскари“ по NOVA

За шеста поредна година Нова Броудкастинг Груп е ексклузивен партньор за България на Американската академия за кинематографично изкуство и е единствената медийна компания в страната, която ще излъчи на живо наградите „Оскар“. Блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA в навечерието на раздаването на най-престижните статуетки със специалното студио „Треска за Оскари“. То ще започне на 10 март в 23:00 ч., веднага след края на романтичното риалити „Един за друг“ и ще продължи до началото на церемонията. В нощта на 10-и срещу 11-и март любителите на седмото изкуство ще могат да се насладят на истински кино празник с наградите „Оскар“ на живо, само по KINO NOVA.

Водещ на „Треска за Оскари“ ще бъде журналистът Мариян Станков – Мон Дьо. След забележителния зрителски интерес към тематичното студио през 2023 г., тази година съдържанието ще бъде още по-специално, а киноманите ги очаква спираща дъха изненада. Екипът на „Треска за Оскари“ за първи път влиза директно във филмите, а по какъв начин ще се случи това, зрителите предстои да разберат на 10 март.

Специалният пратеник на NOVA в Лос Анджелис ще бъде Станислава Айви, която ще направи зрителите съпричастни с атрактивни моменти от подготовката на церемонията и ще ги отведе на най-интересните места в Града на ангелите. Тя ще покаже и различното лице на Холивуд, а какви вълнуващи изненади е подготвила, не пропускайте в специалното студио „Треска за Оскари“.

За да коментират актуалните новини около наградите, червения килим и номинациите в звездната нощ, в студиото ще гостуват някои от най-известните актьори, режисьори, продуценти и кинокритици - у нас и зад океана. Веднага след края на „Треска за Оскари“, на живо по KINO NOVA зрителите могат да проследят церемонията по раздаването на 96-ите награди на Американската академия за кинематографично изкуство. 
Не пропускайте да гледате специалното студио „Треска за Оскари“ на 10 март от 23:00 ч. по NOVA! Проследете и церемонията по връчването на 96-те награди „Оскар“ на живо по KINO NOVA в нощта на 10-и срещу 11-и март.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара