Любов връхлита Овена, опасности дебнат Телец и Скорпион: Хороскопът за 3 април

Любов връхлита Овена, опасности дебнат Телец и Скорпион, емоционално напрежение за Девата, конфликти с колеги за Водолея – това вещае хороскопът за днешния ден.

Хороскопът за 3 април:

Овен
Денят е благоприятен за любов, зачатие и сключване на брак. Забележимо се подобряват отношенията ви с близките, приятелите и колегите ви. Доброто разбирателство се възцарява отново.

Телец
Ден, свързан с лъжи, конфликти с колеги и понижено самочувствие. Не планирайте разговори с висшестоящите. Късметът може да ви изневери във всеки един момент. Мерете си приказките.

Близнаци
Ден, свързан с несбъднати желания, напразни надежди и измами в партньорството. Отрицателно странично влияние може да се отрази пагубно на финансовото ви положение или търсенето на нови сфери на дейност.

Рак
Денят символизира духовните търсения и поривът към съвършенство. Интуицията ви се усилва. Придобивате известна доза пророческа дарба, предвиждате събитията правилно.

Лъв
Този ден, сочи хороскопът за Лъв, се очертава да бъде наситен с интересни събития в личен или обществен план. Звездите ви подкрепят при вашите срещи и контакти. Напрегнатата ви работа води до големи успехи.

Дева
Ден, носещ негативна тенденция, която може да доведе до емоционално напрежение. Чувствата надделяват над разума. Това може да ви скара с партньори и колеги. Избягвайте да повишавате тон, особено на децата.

Везни
Сложен ден с проблеми в професионалната и семейната среда. Не се опитвайте да прехвърлите своите проблеми на чужда глава. Търсете нестандартни решения на проблемите.

Скорпион
Сложен ден, свързан с лъжа в служебните отношения, конфликти в семейството и понижено самочувствие, вещае хороскопът за тази зодия. Пазете се. Трудностите съпътстват през целия ден работата ви.

Стрелец
През този ден не бива да приемате близко до сърцето си житейските си проблеми. Опитвайте се да запазвате спокойствие и хладнокръвие при ситуациите. Пазете се, обличайте се топло.

Козирог
Благоприятен ден, носещ позитивни тенденции, който преминава сравнително спокойно, ако не проявите повече от обичайно вашата емоционалност.

Водолей
Денят е свързан с несбъднати надежди, некоректност и конфликти с колеги. Печелите средства най-често с проява на творчество. Възможни са доходи от вложени пари в недвижим имот или акции.

Риби
Този ден е белязан с резки смени на настроението, заблуди и неоправдана самоувереност. Вие трудно се справяте дори с най-обикновените задачи.

 

Източник – Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара