Йоана и Румен направиха невъзможното в “Един за друг”

Едни от най-забавните участници в “Един за друг” - Йоана и Румен от Трявна, направиха невъзможното и се спасиха от елиминация след най-кошмарната си седмица във Вилата на любовта. Двата поредни загубени залога, седмичният фалит и шестото място в отборното изпитание не успяха да ги сломят и те успяха да спечелят позитивния вот с четири на три гласа. Юристите Йордан и Елизабет пък се превърнаха във втората двойка духове в любовното имение.

Груповото предизвикателство даде шанс на мъжете и жените да селектират петте най-големи недостатъка на своите половинки, измежду тридесет възможни избора. Всичко това участниците трябваше да направят, прикрепени към ластични въжета и използвайки координация, издръжливост и работа в екип. Най-умело се справиха фотографите Петя и Дилян, за които това бе и първи успех в отборните изпитания. Най-бавно със задачата приключи двойката на Йордан и Елизабет от Момчилград, които прескочиха границата от двадесет и седем минути - резултат, който ги прати на телевизора за втори път този сезон.

Позитивният вот се разви изненадващо и решаващият глас в полза на бедстващите Йоана и Румен дойде от брокера Светослав и съпругата му Сияна, които донесоха спасението за забавните магазинери. Само на крачка от елиминацията и вече готови да си стягат багажа се оказа, че играта за Елизабет и Йордан едва сега започва и те ще се превърнат във втората двойка духове, обитаваща Вилата на любовта.

Най-позитивното любовно риалити продължава и следващата седмица, когато за кавалерите предстои посещение на Кухнята на любовта. Там ще ги очакват разнообразни ястия и комбинации, невиждани от човешко око и приготвени от дамите на техните сърца с цялата любов и въображение на света.

Гледайте “Един за друг” всеки петък, събота и неделя от 20:00 по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара