Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Съдбата носи неочаквани обрати за няколко зодии във вторник

С ъдбата носи неочаквани обрати  за няколко зодии във  вторник, какво са подготвили звездите за всички зодии на 16 април, прочет...

Съдбата носи неочаквани обрати за няколко зодии във вторник, какво са подготвили звездите за всички зодии на 16 април, прочетете:

Овен
Благоприятен ден. Успехът зависи единствено от вас самите. Във всяка дейност днес трябва да проявите своята самостоятелност. Не разчитайте на помощ от околните.

Телец
Денят е белязан с неочаквани обрати на съдбата. Вероятно дреболии ще отнемат силите и вниманието ви. Въпреки значителните ви усилия, резултатите няма да са на ниво.

Близнаци
Активен, творчески ден, свързан с получаването на космическата енергия. Не е изключен поврат в съдбата ви. Днес жените от знака са заети с изпълнение на неприятни задължения.

Рак
Продължава благоприятния ви период за сключване на сделки и рисковани дейности. В професионалната си дейност обаче може да очаквате неочакван спад.

Лъв
Денят е белязан с интересни познанства, творчески и делови срещи. Не е изключено между вас и колегите ви да се породят дружески отношения. Внимавайте в приказките си.

Дева
Днес не са изключени обрати на съдбата, които да ви накарат да проявите бърза реакция в менящите се обстоятелства и максимална активност. Може би плановете ви няма да донесат желаните резултати.

Везни
Първата половина на деня изисква от вас максимална дисциплина и организираност. Проблемите се струпват на главата ви. Налага се да въведете ред.

Скорпион
Денят е белязан с провокации и неочакван обрат на съдбата. Не се забърквайте в неприятни ситуации. Емоционалността и неспособността ви да се отпуснете може да ви изиграят лоша шега.

Стрелец
Днес служебните ангажименти изискват от вас максимална концентрация, дисциплина и организираност. Даже вкъщи трябва да въведете ред и да вземете нещата в свои ръце.

Козирог
Днес не са изключени неочаквани обрати на съдбата. Те изискват от вас максимална активност и бърза реакция. Поради вродената ви доверчивост и наивност лесно можете да попаднете в капан на зложелатели.

Водолей
Активен, творчески ден, подвластен на космическата енергия. Възможен е неочакван поврат на съдбата. Високият ви жизнен потенциал ви заставя да проявите максимална активност, но резултатите в общи линии няма да ви удовлетворят.

Риби
Денят може да ви изненада с неочаквани промени и поврат в съдбата ви. Бъдете внимателни при работата с делови документи. Съществува голяма вероятност от загуби и измами, особено с материални ценности.

Източник: Horoskopa.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!