Румен от Трявна стана рекордьор в “Един за друг”

Румен от Трявна се превърна в абсолютен рекордьор по време на първото издание на “Голямото надяждане” в “Един за друг”. Той съумя да изяде богатото и нестандартно меню за по-малко от четири минути, грабвайки победния залог за себе си и съпругата си Йоана. Най-бавно от всички се справи симпатичният фотограф Дилян, който не успя да даде отпор на брокера Светослав и се нахрани в пълна хармония и спокойствие за точно петнадесет минути.

Индивидуалната игра за кавалерите им даде възможност да посетят едно от любимите си места - кухните на своите половинки. Там ги очакваше четиристепенно гурме меню, приготвено от дамите на техните сърца, включващо разнообразни и питателни хранителни комбинации. Сред изкушенията бяха салата “с всичко”, крем-карамел с кисело зеле и домати, смути с грейпфрут и риба тон и палачинки с мас. Всеки от мъжете трябваше да се изправи срещу друг от джентълмените в ожесточен двубой, а най-бързият от всяка двойка имаше възможността да защити не само честта си, но и да спечели залога на своята любима.

На първо място във временното класиране излязоха полицаите Маргарита и Кристиян, следвани плътно от инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир, който записа втория най-добър резултат в играта. Последни, преди индивидуалното женско изпитание, се озоваха вечно усмихнатите Петър и Галена, които направиха и най-смелия залог в размер на 2501 лв.

Утре в “Един за друг” предстои да играят жените, а двойката с най-нисък бюджет след индивидуалното изпитание ще се изправи в пряк двубой за спасение с „призраците“ в любовното имение - футболистът Ивайло и неговата любима Ивана, както и юристите Йордан и Елизабет.

Гледайте новия епизод на най-позитивното романтично риалити в събота, 6 април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара