Невидима сила спаси от смъртта Мис България

Невидима сила спаси от смъртта Мис България.

Приказно красивата носителка на титлата „Мис България“ за 2012 година Габриела Василева се спаси по чудо от смъртта.

„Мина със скорост много над позволената на ЧЕРВЕН СВЕТОФАР. Предпоставка за две ПТП. Благодарение на адекватната реакция от шофьора до мен и моята нямаше сблъсък. След което размахваше среден пръст от прозореца“, написа шокираната миска минути след инцидента.

Хубавицата е благодарна на съдбата, че съпругът й политик Георги Захариев не е бил с нея, защото щял „да счупи пръстите на селяка“, който за малко не помел Василева.

„Винаги се радвам, когато не съм със съпруга си в подобна ситуация… защото си мисля как с един пръст по-малко кофти биха живели тези мъжаги, които са много силни, ама само пред жени“, изкоментира тя.

Захариев обожава половинката си и я пази от всичко като истински джентълмен. Двамата са неразделни още от годежа си. Избрaникът нa миcкaтa мoжe дa ce пoхвaли cъc coлиднo oбрaзoвaниe, учил e пoлитичecки нaуки в Итaлия, но е и добре поддържан мъж.

Василева все пак запази самообладание и обясни, че често попада на подобни изпълнения на пътя:

„Като човек, живеещ в голям град, с натоварен трафик, ежедневно ставам свидетел на толкова много комплексарщина и селяния, че не е за вярване чак. Отдавна мисля, както обичам да снимам, да заснемам най-отявлените. Добре дошли в рубрика „Селяк зад волана“.

Източник: България днес

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара