Дарина и Денис от Мадан напуснаха “Един за друг”

Душата на компанията във Вилата на Любовта - Дарина и Денис от Мадан, напуснаха “Един за друг” и се сбогуваха с най-романтичното любовно риалити в ефира. Те имаха нужда от задължителна победа в изпитанието за двойки, но една грешна стъпка ги лиши от спасението, пращайки ги на елиминация срещу семейството на Йоана и Румен. Позитивният вот беше решен от юристите Йордан и Елизабет, които завършиха втори във временното класиране тази седмица.

Предизвикателството за двойки изискваше бързина, точност и отлична комуникация между партньорите. Дамите бяха въоръжени с дрелка в ръка, а кавалерите влязоха в ролята на навигатори. Задачата пред жените беше да спукат осем балона в специфична последователност с помощта на напътствията на техните партньори. Всяка грешна стъпка обаче носеше на прегрешилите две допълнителни минути към тяхното финално време.

Най-сполучливо с изпитанието се справиха органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян, които получиха и възможност да извадят 1000 лева от крайния седмичен бюджет на двойка по техен избор. Нуждаещите се от задължителна победа Денис и Дарина от Мадан завършиха с най-добър финален резултат в предизвикателството, но допуснаха една грешка, която ги изпрати на телевизора заедно с противоречивите Йоана и Румен, които завършиха последни. Вотът за спасението беше изравнен преди решаващ глас да дадат младите юристи Елизабет и Йордан, чието решение изпрати Денис и Дарина по пътя към дома.

Отпадналите Дарина и Денис са гости в подкаста “Един без друг”. Там те разказват за живота си в Мадан, как са се запознали и как се разгаря любовта им по време на пандемията. Как Денис прави така, че да му леко на душата? И какво е да си учител в малък и голям град според Дарина? Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

“Един за друг” продължава и следващата седмица в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара