Емили Тротинетката направо е разбита, изкараха я луда и не й дадоха книжка за мотор

Емили Тротинетката направо е разбита. Скандалната блондинка се опита от тротинетката да се качи на мотор. Това обаче няма да се случи. За лошо, или по-скоро за добро, властите отказали на Емили да й дадат категория „А“

За случката Емили разказва в TikTok:

Направо съм разбита!

Ще остана с несбъдната мечта за книжка!

За съжаление НЕ ми позволиха да имам книжка!

На 8-ми януари започнах курсове за категория „А“ във Варна. Успешно изкарах Теорията и Практиката, успешно си взех изпитите в ДАИ и бях отлично подготвена за СУМПС за мотор! отидох в КАТ да си подам документите за книжка, но след като разбраха, че имам ТЕЛК ме изпратиха да мина през комисия ТОЛЕК и тогава да се върна с решението.

Вчера бях в Горна Оряховица, но както знаете от детството имам психични отклонения и травми и психиатрите се запънаха. Заради следните диагнози:

-Специфични разстройства на личността;

-Емоционално нестабилна личност;

-Хипомания;

-Хиперактивност;

-Силна тревожност;

-Депресивни епизоди;

-Параноя

Комисия ТОЛЕК-Горна Оряховица реши, че не съм годна да участвам в движението. Много се разстроих и плаках, защото винаги съм мечтала да карам коли и мотори.

Сега отново ще си купя хубава, мощна и бърза тротинетка и отново ще съм на пътя!

Източник: Burgas24 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара