Калина Андролова: „ПП са авантюристичен аватар на корпоративни интереси“

Калина Андролова: ПП са авантюристичен аватар на корпоративни интереси. Това написа анализаторът в пореден разгромяващ анализ на политическата ни класа и по специално „Продължаваме промяната“.

HristovHQ публикува поста без редакторска намеса:

Политиките на ПП бяха оскърбителна изненада за българския национален интерес. Няма отново да изброявам пакостите им. Просто изводът е, че ПП са авантюристичен аватар на корпоративни интереси. Те събраха протестен вот от енергията на площада за нещо ново, но те нито имат, нито пък изграждат някакви идеологически или програмни връзки с избирателите. Просто искат да получат всичко за някакво време при някакви максимални условия. Както казва Асен Василев в записа от партийната сбирка, който беше разпространен преди време: „Да, това е коалиция, но коалиция, в която ние вземаме всичко.“ ПП получиха всичко. Сега е редно народът да каже на избори какъв е резултатът от това, че ПП получиха всичко и „нарязаха салама малко повече“, какъвто израз беше употребил лингвистът и лидер на партията Кирил Петков в същия този запис.

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара