Спортсменство и сълзи белязаха мъжката игра в “Един за друг”

Феърплеят и емоционалните моменти бяха в центъра на индивидуално мъжко изпитание в “Един за друг” тази седмица. Играта на котка и мишка между кавалерите извади наяве някои от най-добрите им качества, но също така и болезнени спомени, които досега бяха дълбоко скрити от всички в романтичната надпревара.

В основата на предизвикателството беше игра на гоненица между мъжете, проведена в  ниска клетка. Всеки от участниците имаше по два живота, а след всяка обиколка следваше въпрос, свързан с важните моменти във връзката на една двойка. Най-добре със задачата се справи младият юрист Йордан, който не загуби нито един от своите животи. Останалите трима, които съумяха да спечелят залозите си, бяха брокерът Светослав, магазинерът от Трявна Румен и забавният перничанин Венцислав, докато вечно усмихнатият фермер Петър не получи шанс да отговори на нито един въпрос.

Играта между мъжете във Вилата на любовта изведе на показ някои от най-позитивните им качества, като големия хъс за победа, спортсменството и приятелството помежду им. Жестовете от страна на Светослав и Тихомир в хода на играта предизвикаха сълзи и умиление както в половинките им, така и в някои от техните опоненти.

На дъното на седмичното класиране се озоваха органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян, които ще трябва да се борят за задължителна победа в утрешното изпитание за двойки, ако не искат да се изправят пред телевизора за първи път този сезон. В тандемната игра участниците ще влязат в нетипичното за тях амплоа на обирджии и ще преминат през експлозивно изживяване, достойно за най-големите екшън звезди от Холивуд.

Очаквайте новия епизод на “Един за друг” в неделя, 21 април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара