“Тази сутрин“ с нова рубрика „Българите на олимпийския връх“

Сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ стартира нова поредица „Българите на олимпийския връх“, посветена на предстоящите Летни олимпийски игри в Париж. От 5 април два пъти месечно в петък водещият Златимир Йочев ще посреща най-изявените спортисти -олимпийските медалисти, и ще припомня някои от най-славните успехи на българския спорт в навечерието на Лятната олимпиада (26 юли - 11 август).

В рубриката „Българите на олимпийския връх“ представяме на зрителите на bTV историите на успеха и трудния път към Олимпийския връх. Шампионските сълзи и радости в личната история на всеки спортист, както и изключителни кадри от легендарния спортен фотограф Бончук Андонов и от архива на БТА. 

Първи събеседник на Златимир Йочев в студиото на 5 април ще бъде двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба и единственият български спортист с пет олимпийски медала - Мария Гроздева. Освен в студиото, ще видим Мария Гроздева и на мястото, където развива своята спортна кариера - стрелбището в столичния квартал „Гео Милев“. 

В студиото на „Тази сутрин“ със специални интервюта очаквайте и единствения български гимнастик, взел участие в шест олимпиади по време на спортната си кариера - Йордан Йовчев; Олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и световни титли, както и световен рекордьор в дисциплината скок на височина Стефка Костадинова и много други изявени шампиони.  

За победите и рекордите на българския спорт и в очакване на нови олимпийски медали на Летните олимпийски игри в Париж, гледайте специалната поредица „Българите на олимпийския връх“ от 5 април в „Тази сутрин“. 

Ексклузивни бекстейдж кадри от участията ще бъдат публикувани в каналите и социалните мрежи на btvnovinite.bg и btvsport.bg. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара