Противоречивите Ивана и Ивайло напуснаха ”Един за друг”

Футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана напуснаха “Един за друг” след ожесточен сблъсък за оцеляване с юристите Йордан и Елизабет и вечно усмихнатите Галена и Петър. В тройния дуел те завършиха на второ място, а по време на положителния вот, за тях гласува само една двойка - инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир.

Денят за влюбените участници започна с размяна на романтични жестове между фотографите Дилян и Петя, по случай тяхната годишнина. Кулминацията на празненството беше второто предложение за брак, което Дилян отправи към Петя пред всички във Вилата на Любовта, завършило и с второ щастливо “Да” от жената на сърцето му.

Двойките, които не се състезаваха в битката за спасение пък участваха в екстремно виртуално рали, което изпита шофьорските умения на дамите и търпението на техните кавалери. Най-добро време дадоха магазинерите Йоана и Румен, а победата им донесе два допълнителни гласа при елиминационното гласуване.

Предизвикателството за оцеляване подложи на тест инженерните умения, търпението и работата в екип на трите застрашени двойки. Те трябваше да построят сложна тръбна структура, през която да преведат двете топчета на любовта. Най-бързо със задачата се справиха фермерът Петър и любимата му Галена, осигурявайки си място в надпреварата и през следващата седмица. Този развой на събитията изпрати риалити ветераните Ивана и Ивайло на елиминация срещу младите юристи от Момчилград Йордан и Елизабет. След изключително емоционално гласуване, донесло им едва една прегръдка на спасението, те напуснаха любовното имение завинаги.

Ивайло и Ивана са гости в официалния подкаст на предаването - “Един без друг” с водещ Денислава Велкова. Епизодът с тях вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

"Един за друг” продължава и следващата седмица в петък, събота и неделя от 20:00 часа по NOVA!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара