Облаци и слънце се редуват днес!

Облаци и слънце се редуват днес. През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно. По-значителни временни увеличения на облачност ще има преди полунощ над отделни райони, където ще превали краткотрайно.

Облаци и слънце се редуват, съобщава НИМХ

Предиобед бъде предимно слънчево. Към обяд от запад ще започнат увеличения на облачността, която първоначално ще бъде висока. Ще духа умерен северозападен вятър, който привечер ще се ориентира от юг-югозапад.

Вятърът от запад-северозапад ще отслабне и ще бъде умерен. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, в София – около 6°.

Максималните температури ще бъдат между 19° и 24°, в София – около 19°.

В планините

Ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 14°, на 2000 m – около 6°.

По Черноморието

Ще бъде предимно слънчево с умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 18° и 21°. Температурата на морската вода е 9°-12°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 5 мин. и залязва в 19 ч. и 55 мин.

Продължителността на деня е 12 ч. и 50 мин.

Луната в София изгрява в 4 ч. и 22 мин. и залязва в 13 ч. и 11 мин.

Фаза на луната: един ден след последна четвърт.

Източник – НИМХ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара