Маргарита и Кристиян на крачка от елиминацията в “Един за друг”

Органите на реда във Вилата на любовта Маргарита и Кристиян завършиха седмицата в най-позитивното любовно риалити “Един за друг” с бюджет от 0 лева. За втори път този сезон те окупираха последното място във временното класиране, поставяйки под въпрос своето участие в романтичното състезание преди играта за двойки утре вечер.

Индивидуалното изпитание пред мъжете изведе на показ техните умения в домакинската работа и бащинските задължения. Те трябваше да използват своята ловкост, търпение и здрави нерви, за да преминат през препятствията на домашния уют без да издават какъвто и да е звук. Всяко грешно движение носеше на участниците отрезвяващ бебешки плач и наказание от 1 минута. Най-добре със задачата се справи брокерът Светослав, който премина през трасето за по-малко от двадесет минути. На второ и трето място завършиха двойките на младите юристи Йордан и Елизабет и фотографите Петя и Дилян.

Последното място във временното класиране бе за полицаите Маргарита и Кристиян, които останаха със седмичен бюджет от 0 лева за втори път този сезон. Те ще трябва да се борят за задължителна победа в отборната надпревара утре вечер, ако искат да избегнат втората си поредна среща с телевизора и потенциалния край на своето участие в състезанието.

Утре във Вилата на любовта предстои сладко изкушение, поднесено с щипка рок енд рол напрежение.

Не пропускайте следващия епизод на “Един за друг” в неделя, 28 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара