Телците ще имат проблеми с общуването, а Близнаците да избягват да пътуват


Телците ще имат проблеми с общуването, а Близнаците да избягват да пътуват. Какво очаква останалите зодии в първия ден от новата седмица, прочетете:

 

Овен
Денят обещава да бъде прекалено активен. Семейните ви и обществени задължения изискват максимално отдаване. Обстоятелствата изискват изключително внимание и самоотверженост.

Телец
Проблеми в общуването ви с околните отнемат от времето ви. Може да ви се наложи да преглъщате обиди и да общувате с нежелани хора.

Близнаци
Денят е изцяло неблагоприятен за пътуване. Жизненият ви потенциал неусетно се снижава. Вероятни са травми, проблеми с околните или с представители на властта.

Рак
Този ден е белязан със знака на оптимизма. Вероятно е да разберете за възможност за нова работа или договор с нови партньори.

Лъв
Денят е благоприятен, както за пътувания и излети сред природата, така и за промени, реорганизации и набелязване на нови планове. Може да се решат благоприятно редица въпроси, отнасящи се до дома.

Дева
Жизненият ви потенциал се снижава. Вероятни са травми, настинки или сблъсъци с непознати хора. Не са изключени малки финансови загуби или семейни неприятности.

Везни
Днес е вероятно да получите делови предложения, но преди да ги приемете, добре обмислете всичко. Те могат да не бъдат изгодни.

Скорпион
Първата половина на деня е изпълнена с опасности от травми и проблеми. Жизненият ви потенциал се снижава. Възможно е да се сблъскате с домашни задължения и финансови разходи.

Стрелец
Днес е много вероятно да получите примамливо предложение, което веднага да привлече интереса и ентусиазма ви. Обаче не бързайте да приемате, защото работата може да се окаже твърде неизгодна.

Козирог
Възможно е силно изразено негативно влияние на странични хора. По възможност съкратете до минимум общуването си с непознати хора.

Водолей
Ден за зареждане с положителна енергия и възстановяване на психическите и физически сили. Внимавайте в проблеми със странични хора или органи на властта.

Риби
Важното за днешния ден са семейните ви отношения и общуването ви с приятели. За това през целия ден пазете самообладание.

Източник: Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара