Българският игрален филм „Хайка за вълци“ стартира по Bulgaria ON AIR от 21 април

Прочутите ни родни актьори изгряват отново на малкия екран точно в 19:30 часа

Златната ера на българското кино продължава по Bulgaria ON AIR с прочутата поредица „Хайка за вълци“, която излиза на малкия екран от 21 април в 19:30 часа. Игралният филм е под режисурата на Станимир Трифонов и по сценарий на Ивайло Петров. Телевизионната продукция е разделена на 6 серии. 

Сюжетът започва развитието си на 24 декември, 1965 г., когато от село Черковна тръгват седем души в хайка за вълци. Студът, мъглата и самотата на пусията връщат всеки един от тях в младостта му, когато Жендо и съпругата му току-що са се установили в селото, Иван Шибилев се връща в селото заради неуспешна авантюра, а сирачето Николин е докарано в чифлика. Историята се заплита, когато сватбата се превръща в трагедия, в селото се завръщат Иллко - болен от туберкулоза и Нуша – дъщеря на богаташа Петър Пашов, а Деветаков и Сърмашикова дискутират идването на новата власт.

Комунистически идеи, самоубийство, медали на фронта, бременност, милиция и телеграма от Западна Германия – тези  и още заплетени сцени биват изиграни и представени в българския игрален филм „Хайка за вълци“ от обичаните и прочути родни актьори, сред които в главните роли влизат Стефан Данаилов, Велко Кънев, Иван Ласкин, Стефан Мавродиев, Елена Петрова, Малин Кръстев и др.

Не пропускайте първа серия от поредицата „Хайка за вълци“ на 21 април от 19:30 часа по Bulgaria ON AIR. Серийният филм ще продължи да се излъчва до 11 май през уикенда по същото време. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара