Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Виктор Стоянов сложи балетна пачка и с Михаела създадоха най-голямата провокация в бляскавото шоу по bTV 

Безмилостен елиминационен двубой между две коренно различни, но изключително атрактивни двойки се разигра в „Dancing Stars“, а една от тях напусна завинаги танцовото шоу по bTV. Певицата Мила Роберт и Кристиан си тръгнаха от надпреварата, след като се изправиха пряко срещу певеца Емрах Стораро и Веси. Драматичното решение кой да се оттегли и кой да продължи взеха зрителите. 

В дуела участваха двойките, които се озоваха на дъното на общата класация. За да защитят мястото си в „Dancing Stars“ те изпълниха танц по свой избор и оставиха развръзката в ръцете на зрителите. Мила прие решението им с широка усмивка и показа какво означава да бъдеш дама на дансинга. Певицата си тръгна с достойнство и с една голяма награда - искреното й приятелство с професионалния танцьор Кристиан. „Той е баща на новородено дете, но в шоуто беше баща и за мен“, каза развълнувано момичето, което над месец искрено се забавляваше на паркета и никога не се оплака от умора и контузии.    
В наситената с полярни емоции вечер Мила и партньорът й  изпълниха огнено пасо добле. Още две двойки превърнаха сцената в арена. Каскадьорът Валери Григоров развя плащ до Дорина, а певецът Папи Ханс се превърна в тореадор до Ани.  

Голямата изненада беше забъркана от Виктор Стоянов, който се превъплъти в черен лебед и се впусна в класически балет с Михаела в неочаквана интерпретация на „Лебедово езеро“ по музиката на Чайковски. „Такава провокация не съм очаквала! Ти излезе с пачка пред цяла България. Адмирации за смелостта“, коментира Галена Великова. „Херкулес в чорапогащник!“, допълни картината колегата й на съдийската скамейка Томаш Папкала.  

Всички двойки в танцовото шоу показаха нови, изключителни умения, впечатляваща креативност и силна харизма. Поп звездата Дара и Джими изразиха копнежа по съвършенството с елегантен валс и пренесоха публиката в паралелна реалност. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор рязко смениха настроението с енергичен чарлстон. Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър поканиха всички на латино парти със салса по хит на Рики Мартин, а Емрах и Веси останаха без дъха след джайв по евъргрийн на Елвис Пресли. 

Поантата сложиха тв водещата д-р Неделя Щонова и Атанас. Двамата репетираха плавните движения на своята румба в басейн и буквално се потопиха до дъно в страстта. 

Фантастичното им изпълнение беше оценено по достойнство - те получиха най-висок брой точки от журито и публиката. 

Битката за победата и титлата „Най-добър танцьор на България“ продължава за осем двойки, които постигнаха невероятен напредък и се влюбиха в танците. Как се подготовят за следващия етап на състезанието и какво им коства това? Станислава Ганчева ще ни заведе зад кулисите в петък от 22.30 часа в „Dancing Stars Extra“.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара