Домина и Криминалните случаи на Мърдок – най-нови сезони по EPIC DRAMA

От понеделник, 22 април, за радост на най-ревностните зрители на Epic Drama най-емблематичният детектив на ТВ каналa – Уилям Мърдок, се завръща с последния си излязъл досега сезон – 17-ти.  Една от запазените марки на поредицата е появата на интересни исторически личности – този път това са Емили Кар, Джели Рол Мортън, новия канадски премиер Робърт Бордън, Сун Ятсен и дори „Мона Лиза"...

Най-ярката историческа личност, която продължава да шества в телевизионния дом на епичната драма - Epic Drama, обаче, тази пролет е Ливия Друзила! Веднага след финала на „Домина“ сезон първи – на 8 април, понеделник, в 22:00, сериалът продължава с новия втори сезон – от 15 април, премиерно всеки понеделник от 22:00 с повторения в сряда от 23:30 и неделя след 23:40.
 
Copyright © Banijay Rights

Домина
Премиера от понеделник, 15 април в 22:00 ч.

Сезон: 2
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Domina
Година: 2022
 
Вторият сезон започва през 19 г. пр.н.е., когато след три години отсъствие Гай и Ливия се завръщат от Източните провинции в Рим. След убийството на Марцел в първия сезон, Ливия е положила усилия да заздрави брака, от който зависи цялата ѝ сила и амбиция, но той ще бъде изправен пред заплахи - както стари, така и нови. Гай и Ливия са шокирани да открият, че в града има въстание и децата на Ливия открито се бунтуват. Следват секс, убийства, предателства и борби за власт в продължение на единадесет бурни години, като сериалът кулминира с убийството на Друз и откритието на Ливия за ужасната истина зад него.

Copyright © ITV Global

Криминалните случаи на Мърдок
Премиера всеки делничен ден от понеделник, 22 април в 21:15 ч.

Сезон: 17
Брой епизоди: 24 x 60 мин.
Жанр: Престъпления и мистерии
Оригинално заглавие: Murdoch Mysteries
Година: 2023
 
Сезон 17 започва с Уилям Мърдок и Джулия Огдън, които се стремят да открият истинските намерения на мистериозните си похитители, за да избягат и да възобновят живота си в Торонто. 

На друго място, полицаят Крабтрий и Ефи откриват, че домашното им блаженство е прекъснато от спешна мисия, която има връзка с миналото на Крабтрий. Полицейски участък №4 е в напрежение, тъй като мястото на Бракенрийд в полицията остава под въпрос. Люелин Уотс възобновява работата си като детектив, решен да изживее своята истина и да преследва щастието по свой начин. Вайълет Харт процъфтява в новия си роман с Исая Бюканън, но бъдещето на клуб „Стар брайт" виси на косъм, както и богатството на Вайълет, когато тя е дадена под съд от семейството на мъртвия ѝ съпруг. 

Детектив Мърдок се среща с исторически личности, включително Емили Кар, Джели Рол Мортън, новия канадски премиер Робърт Бордън, Сун Ятсен и дори с „Мона Лиза"...
 
Copyright © AETN

Мис Скарлет и херцогът
Продължава всеки четвъртък в 22:00 ч.

Сезон: 4
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Жанр: Crime & Mystery
Оригинално заглавие: Miss Scarlet and the Duke
Година: 2023
 
Четвъртият сезон започва с това, че Елиза току-що е поела базираната в Лондон детективска агенция „Наш и синове". Нещата обаче не вървят съвсем гладко, въпреки помощта от някои познати източници. Извън работата, развитието на връзката ѝ с Уилям („херцога") върви към предстоящо решение, което ще промени живота и на двамата. 

Докато работи, Елиза се обединява с „херцога", за да разследват кражба с взлом в луксозен публичен дом, чиито клиенти включват важни членове на британското правителство. Сериалът включва и завладяваща ретроспекция на първата среща между Елиза и „херцога", проникването на Елиза в света на викторианските погребални къщи и много още. Не трябва също да пропускате две нови лица - Пол Бейзли („Черно огледало"), когото може би сте забелязали в четвъртия сезон на „За всички създания - големи и малки", и Къртис Канца („Пясъчният човек").

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара