Златните покориха вегетарианския връх в Hell's Kitchen

Отборът на Златните продължи впечатляващото си представяне в най-горещото кулинарно риалити Hell's Kitchen и постигна нова голяма победа срещу възпитаниците на шеф Ангелов. Те надвиха Сините в сблъсък на вегетарианските ястия, а един от най-ярките участници от звездния отбор - Коцето Калки остави всички без думи след поредната си завладяваща история.  
Денят в Кухнята на Ада започна с пореден двубой за надмощие между синята и червената кухня в борба за спалните помещения в Общежитието. Двата отбора трябваше да сготвят цялото ново пролетно меню, разпределяйки се по двойки и ротирайки се на щафетен принцип на всеки седем минути. Хаосът и липсата на комуникация бяха естествен спътник и на двата лагера, но мъжете съумяха да се справят по-добре с проблемите помежду си. Така те си извоюваха категорично надмощие и предизвикаха нови разриви в редиците на съперничките си. 

Победата на Сините им осигури възможността да се изправят срещу представящия се все по-добре колектив на Златните. Шеф Ангелов отправи вегетарианско предизвикателство към всеки един от участниците в съревнованието. Най-ярко в изпитанието блеснаха командосът Гатьо със своя интерпретация на френския специалитет "Рататуй", което шеф Виктор Ангелов прекръсти на "Гататуй",  готвачът-приключенец Димитър и душата на Златните - Коцето Калки, който прибави към своето ястие и щипка морски легенди. Крайната победа грабнаха звездите, а причудливият Чоткин и топ сладкарят Сарамандов се сдобиха с оранжеви престилки. 

Специален гост в новия епизод на подкаста "Кухнята след Ада" е Коцето Калки от Звездния отбор. Пред водещия Станислав Иванов той разказва с каква реч Гатьо е мотивирал Златните в Кухнята на Ада, защо не яде месо от години и защо оприличава съотборничката си Изи на индийска богиня. Гледайте епизода сега в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. 

Утре вечер е време за нов мастърклас, нови вечерни резервации и ново напрежение в Кухнята на Ада. 

Гледайте новия епизод на Hell's Kitchen в сряда, 10 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара