„(Не)порочно зачатие” в „Темата на NOVA“

История, която звучи като сюжет от филм, но надхвърля и най-абсурдните сценарии. В „Темата на NOVA” тази събота разследващият журналист Мариета Николаева и операторът Йордан Илиев разкриват мистериите около фрапиращ сигнал за злоупотреба с генетичен материал. 

Животът на един мъж се преобръща, връзката и плановете му се разпадат – след като научава, че е станал баща. Но не доброволно, а с кражба на негов биологичен материал, оставен за съхранение в болница. От болницата отричат, че при тях е заченато дете без позволението на другия родител.
Но какво показват документите? И знаели ли са контролните институции за случая? Екипът на NOVA търси всички гледни точки. А безпрецедентният случай поставя фокус върху важни въпроси за контрола и условията за съхранението на генетичен материал. 

Очаквайте разследването „(Не)порочно зачатие” в „Темата на NOVA“ на 13 април, веднага след Новините на NOVA в 19:00 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара