За нас


HristovHQ.com
е водещият сайт в групата на K. Hristov Company. Нашата група управлява редица страници в социалните мрежи, TikTok акаунти, YouTube канали и др.


За сайта

Добре дошли в HristovHQ.com! Ние сме уебсайт, посветен на изследването на неразгаданите световни мистерии и конспирации, както и на предоставянето на последните новини от света на спорта, технологиите, телевизионните предавания и политиката.

Има възможност да се прегледа програмата на телевизиите за 14 дни - не само програмата за текущия ден, но и за изминалите няколко дни, и за следващите 13 дни. В някой случай и за по-дълъг период.

Кратка история

HristovHQ.com е създаден на 12 септември 2013, под името TelevisionBG, като евентуален нов блог за телевизия при евентуално закриване на TV and Hobby. На 6 октомври 2014 е обявено и партньорство с най-добрия блог за теленовели и сериали в България – СЕРИАЛИ в България. По късно екипа решава да подкрепи форума serialibg.info, който обаче е превърнат в блог, крадящ статии от всички възможни места и това прекратява партньорството ни.

На 12 юни 2014 стартира спортният сайт predstadiona.com. На 3 февруари 2014 е обявено и новото партньорство на сайта с BG TV News. От 15 април 2014 TELEVISION BG се премества на адрес www.televisionbg.net. От 18 април сайта е част от портала BTG Web на BTG Media Group. От 21 октомври контрол върху сайта поема TBC Interactive Company, която обновява напълно логото и дизайна на сайта. 

На 21 юни 2017 стартира обновеният ни спортен сайт RundBG.com. Той съдържа само най-важните спортни новини, анализи и коментари.

От 25 май 2018 сайта е на адрес www.television-bg.com. От месец ноември 2018 година наш партньор е и сайта Теленовелас Новини.

От 20 януари 2019 стартирахме още два сайта, които отлично се вписаха в нашата група. Регионалният портал ZaTeteven.com с новини от Тетевен и региона и видео платформата VinteoBG.com, която ви дава достъп до стотици трейлъри на хитови холивудски заглавия, анимации и репортажи от водещите спортни надпревари. От септември 2020 в него се поместват и епизодите на българската анимация на Неделчо Богданов - "Българ".

Следват няколко години под името TBCNOVINITE.COM, а от 3-ти април 2023 година сайта е с настоящето си име.

Нашият екип е амбициран за разкриването на истината зад някои от най-объркващите мистерии в света и споделянето на това знание с нашите читатели. Стремим се да предоставяме точни и проницателни статии по всички теми, които покриваме, и се ангажираме да поддържаме най-високите стандарти на журналистическа почтеност.

Освен нашия сайт имаме и два YouTube канала: HristovShow и HristovSport. Нашите канали включват ексклузивно съдържание, интервюта и погледи зад кулисите на някои от най-големите истории в спорта и развлеченията.

Ние в HristovHQ вярваме, че знанието е сила, и се ангажираме да предоставим на нашите читатели информацията, от която се нуждаят, за да бъдат информирани и да вземат най-добрите решения. Ние винаги търсим нови и интересни истории, така че ако имате предложение или съвет, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

 Благодарим ви, че посетихте HristovHQ и се надяваме да ви хареса да изследвате мистериите на света с нас!

Приятни минути с HristovHQ.com!

Може да се свържете с нас на нашия имейл television.bulgaria@gmail.com.