Помните ли бившето лице на bTV Action - TV2?

ТV2 стартира през 25 ноември 2007 г. на честотите на телевизионната мрежа CTN. TV2 представлява четвърта национална ефирна телевизия в България и излъчва в ефира на 27-те най-големи града на България. Политематичната телевизия излъчва 7 часа оригинална програма на ден, която се повтаря през останалите часове на денонощието. Началото на оригиналната ежедневна програма е в 17:00 часа.


    Програмата на канала стартира ударно с предавания като „Вечерното шоу на Азис”, „Пирамида”, „Градски легенди”, „Окна”, „Стажантът” на Доналд Тръмп, „Като дамите”, „Размяна на съпруги”. От самото начало телевизията предлага по-различна схема за уикенда, който започва от петък следобед с предавания като „Мислят си, че могат да танцуват”, „Холивуд рипортър”, „Отвъд утрешния ден” и други, както и хитовите сериали „Рим” и „Голяма любов”, „Циганско сърце", „Доня Барбара".

    През август 2008 г. телевизията е купена от Сентрал Юропиън Медиа Ентерпрайзис (CME). На 4 юли 2009 г. на честотите на TV2 стартира PRO.BG.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара