Fine Living спира излъчване


Лайфстайл каналът Fine Living ще се излъчва до края на декември 2020 година, съобщават от Discovery Networks.

15 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Много неприятно... Една различна, свежа, разтоварваща телевизионна програма и вече няма да я има :(.

    ОтговорИзтриване
  2. Единствената програма, която мога да гледам по цял ден, направете нещо, много ще ми липсва

    ОтговорИзтриване
  3. Е то за какво им е на хората вече кабелна тв? !

    ОтговорИзтриване
  4. Много съжалявам за спирането на програмата!Дали ще бъде обновена или възстановена?Моля за информация.

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми липсва,няма друга толкова приятна програма!

    ОтговорИзтриване
  6. Ми да, защо хората да могат да научат някое практично умение?!? Друго си е да затъпяват с блудкави сериали!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте, на нейно място ще стартира новият канал на Discovery - HGTV, който е посветен на дома и градината. Вече имаме статия за него. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Съжалявам!Надявам се да я върнат.

    ОтговорИзтриване
  9. Днес научих неприятната новина, но не разбрах каква е причината да бъде спрян. В началото помислих, че имат проблем с излъчването на канала и чаках търпеливо...., но не очаквах подобно нещо. Това беше единствения канал, който разтоварваше и те караше да се пренесеш на друго място. Аз пусках телевизора само заради него, следях с интерес определени предавания и научих много. Другите програми не ме вълнуват.

    ОтговорИзтриване
  10. Защооо? Това беше най-интересния канал, с най-интересните предавания!
    Разочарована съм!

    ОтговорИзтриване
  11. Какво да ви кажа...?Глупава работа.Започваш да харесваш някоя програма,да видиш и научиш нещо от нея и ... хоп ,решават да я спрат и заменят с друга.И защо?Просто ,защото така са решили и си мислят,че тази новата ще е по-гледаема и полезна от другата.Да,ама не.Гледсйте си я вие.А да не коментирам,че няма превод и хора,които не говорят англ.ез изобщо няма да им е интересна и понятна.

    ОтговорИзтриване
  12. Издирвам предаване, чието име не знам. Предполагам че съм попадала на него в този канал (без да съм много сигурна). Помогнете ми да си припомня, и съответно да си потърся излъчвани серии. В тези серийки ставаше въпрос за семейства, които (УЖ) са участвали в томбола за безплатна ваканция на екзотично место, или за скъпа почивка... Въпросните семейства се озовават на съответната дестинация и първата нощ почиват в лукса, за който са отпътували, но от следващия ден се озовават в суровата действителност на хората, които обслужват луксозните дестинации – те трябва да работят като камериери, масажисти, товарачи,... и какви ли още не, за да се прехранват както всеки един от местните хорица.

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара