„България търси талант” е абсолютният фаворит сред млада градска аудитория

Близо 1 млн. зрители продължават да търсят таланта на България в най-гледаното шоу в българския ефир


Най-позитивното шоу в българския ефир „България търси талант” по bTV продължава да бъде предпочитания избор на зрителите. Близо 1 млн. души бяха съпричастни към ентусиазма на участниците и впечатленията на пъстрото жури в часовия слот 21.30 – 22.30 ч. в понеделник (10.03.2014 г.), сочат данните на ГАРБ, ползвани от рекламната индустрия.

„България търси талант” е абсолютният фаворит сред младата градска аудитория на възраст 18-34г., като 41.57 % от младите зрители, живеещи в градовете, са предпочели шоуто на bTV, за сметка на 29.98% за втората в класацията телевизия.

В третия епизод на „България търси талант” зрителите и журито станаха свидетели на изпълнението на една от най-добрите танцови формации, които са стъпвали на сцената на шоуто – NNS Crew. Към впечатляващите изпълнения се присъединиха рок бандата Stereo Rush и диамантеното 1-годишно момиче Мария. Ваня, Есил, Любо и Асен имаха възможността да разберат какво е общото между поп фолка и бийтбокса и как може да се съчетаят в един танц движенията на нинджа и лебед.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара