bTV Cinema отговаря на въпроса „Какво ново в понеделник вечер?” – всяка седмица от 21:00 часа

„Кой е баща ни?”, „Зрителна измама” и „Последният пенсионерски запой” са сред заглавията в новата рубрика

Зрителите на bTV Cinema ще имат възможност да гледат премиерни за канала и българския ефир заглавия всеки понеделник от 21:00 часа. Много екшън, приключенски ленти, трилър и забавни филми ще забавляват зрителите на филмовия канал на bTV Media Group.

Сред заглавията, които ще радват зрителите на bTV Cinema в рубриката „Какво ново в понеделник вечер?”, са „Прелестни създания”, „Правоимащите”, „Денят, в който Земята спря да се върти” и „Код: Олимп”. Филмовият канал обещава много премиерни любими заглавия, сред които „Отбранителна линия”, „Кой е баща ни?”, „Зрителна измама”, „Параноя”, „Играта на Ендър” и „Последният пенсионерски запой”.

На 24 март от 21:00 часа зрителите на bTV Cinema ще имат възможност да гледат „Гробницата на дракона” премиерно за българския ефир. Травис Престън и екипът му пристигат в Китай, за да открият това, което не трябва да съществува. Мисията им е да локализират и заловят съществото Криптид, което е започнало да сее хаос в малко провинциално градче.

Ситуацията обаче се усложнява когато става ясно, че по петите на Криптид е тръгнал и легендарният ловец на глави Харкър, в чиято роля влиза Долф Лундгрен, който няма да се спре пред нищо, за да се докопа до съществото. Много бързо мисията на Престън и екипа му се превръща в отчаяна борба за оцеляване…

На 31 март в рубриката „Какво ново в понеделник вечер?” от 21:00 часа любителите на седмото изкуство ще имат възможност да се забавляват с криминалната комедия „Медеа и програмата за защита на свидетели”. Джордж – високопоставен член на нюйоркска финансова фирма, е обвинен от властите в организирането на мащабна парична измама, в която е замесена и мафията. За да предпазят останалите членове на семейството му, полицейските служби ги включват в програмата за защита на свидетели. За тяхно щастие, новият дом, в който трябва да живеят, е всъщност последното място, на което някой би ги потърсил, а именно къщата на отраканата и безкомпромисна пенсионерка Мадеа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара