Fine Living Network – Програмни акценти – Април 2014

Снимка: FLN
FLN ще Ви предложи новия сезон 21 на „Ловци на къщи по света“ и нов сезон на „Външно оформление“ през Април.


Ловци на къщи по света – сезон 21
Нов сезон – Всеки ден от 7-ми в 13.25 и 17.15

Това невероятно популярно продължение на „Ловци на къщи“ разширява обхвата на търсене на идеалния дом, отвеждайки потенциалните купувачи и техните агенти в различни места по света, за да проучват различни стилове в недвижимото имушество и възможностите за покупка на дом в други страни. Задачата за намиране на идеалния дом е като вълнуващо возене с въртележка, независимо от страната, в която се намирате.
В сезон 21 ще видим историята на Лесли и Ули, които вземат тримесечен отпуск от работата си като изпълнителни директори, за да обикалят из Северна и Южна Америка със своя кемпер, наречен „Харви“. Скоро трите месеца прерастват в четири години, като проучванията им продължават досега. Вдъхновени от пътешествията си в чужбина, Лесли и Ули вече са си поставили цел да се установят в просторен дом в испански колониален стил, предлагащ достатъчно възможности за забавление.
Освен това, по маршрута си от Токио до Барселона „Ловци на къщи по света“ ще изследва селския живот в Битбург – Германия, красотата на Брюксел, градския живот в Сантяго и мечтата за дом на двойка новобрачни в Стокхолм.

Външно оформление – сезон 20
Нов сезон – Всеки ден от 14-ти в 20.45 и 01.30

Всеки епизод на „Външно оформление“ представлява задълбочен анализ на един проект за озеленяване, при който собствениците работят в екип с професионални озеленители, за да създадат мечтаното външно пространство на своя дом.
„Външно оформление“ предлага на зрителите ефикасни съвети за икономия на средства и време и вдъхновяващи идеи, с помощта на които да преобразят откритите пространства около дома си.
В сезон 20 ще видим как озеленителят Кристин Педерсън превръща неприветливия двор на Линда и Гарет, представляващ смесица от тухли и бетон, в модерно пространство за посрещане на гости, почивка и игра с децата, снабден с патио, плаваща ллатформа и черна дъска. По-нататък в сезона ще бъдат показани задни дворове от френския Прованс, планински убежища, създаване на зелени градини и една много успокояваща уединена градина.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара