OUTDOOR CHANNEL – Програмни акценти – април 2014

Снимка: Outdoor Channel
Представяме Ви акцентите на Outdoor Channel за месец Април.


Field & Stream’s The Gun Nuts (2010) 
По три епизода всеки петък от 18ти април в 19:30

Когато става дума за класически и ловджийски пушки, можете да разчитате на Дейв Пецал и Фил Буджейли от Field & Stream’s. Те ги обичат, изучават, колекционират и не се страхуват да кажат какво мислят за тях. Предаването Field & Stream’s The Gun Nuts, което има два автентични оригинала, представлява широко отворена кутия, от която можете да попълните запасите си от заключени и заредени поразяващи целта амуниции.

Всяка седмица Пецал и Буджейли ще образоват, просвещават и забавляват любителите на оръжия с вещи съвети, указания и полеви изпитания, с демонстрации на най-новите и съвършени оръжия, ретроспекции на класически и ловджийски пушки и много други.

Bucks Of Tecomate (2013)
По три епизода всеки вторник от 22ри април в 18:15

Водено от автора на „Whitetail“ – ловеца и мениджъра Дейвид Морис, пионера на „Food Plot“ Гари Шварц и екипа на Текомейт, предаването „The Bucks of Tecomate“ води зрителите из Северна Америка по следите на световноизвестния белоопашат елен… като по пътя специалистите от Текомейт помагат на ловците да реализират мечтите си, като споделят най-новите стратегии за отглеждане и лов на гигантския белоопашат елен.



NASCAR Outdoors (2013)
По три епизода всеки вторник от 22ри април в 20:45

Outdoor Channel представя NASCAR Outdoors. Водено от дългогодишния ловец и основател на „Realtree“ Бил Джордан, NASCAR Outdoors прониква в най-отдалечените и диви краища с най-известните имена от NASCAR. Запознайте се отблизо с тези изключителни личности, докато задоволяват страстта си към лова. Личности като Кевин Харвик, Боби Лабонти, Ричард Чайлдрес и внуците му Остин и Тай Дилън, Мартин Труикс мл., Райън Нюман, Клинт Бауър и Елиът Садлър се отправят в търсене на приключения в пустошта, далече от цивилизацията.

Alaska Outdoors Television (2013) 
По три нови епизода всеки петък от 25ти април в 20:45
Заснета в HD, поредицата „Alaska Outdoors Television“ отвежда зрителите в най-отдалечените и диви кътчета на Аляска. Най-добрите ловци на Аляска се обединяват в екип, за да се преборят със суровия терен и често пъти безмилостните условия. Във всеки епизод камерите проследяват ловните приключения на екипа, който изпробва разнообразни възможности за лов и риболов в близост до далечната граница на Аляска.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара