Авторът на „Аз съм дърта пияница” отива на финала на „България търси талант”

Младата аудитория на шоуто на bTV продължава да нараства


Вторият полуфинал на „България търси талант” породи много ожесточени спорове за това кои таланти трябва да продължат напред в шоуто. Очевиден фаворит нямаше до последните минути на гласуването в четвъртък вечер. Тогава зрителите взеха решение да изпратят на финал Радо Михов, а за място сред финалистите останаха да се борят Борислава Иванова и Stereo Rush. Вторият талант, който достигна до последния етап в надпреварата за титлата „Талант на България” и наградата от 60 000 лв. е хасковското дете чудо – Борислава. „Виновник” за този развой се оказа любимият актьор Асен Блатечки, който наклони везните в полза на 9 годишната носителка на 29 златни медала. За огромно съжаление на мъжката аудитория и на самия Асен, аватарката Венелина Господинова не успя да продължи напред. Интересът към събитията на сцената нараства, като вчерашната напрегната надпревара е била проследена от близо 36% от младите зрители на възраст 18-34 години според данните на ГАРБ, което е с два пункта над резултатите от миналия четвъртък.

В двата полуфинала до този момент участие взеха разнообразни таланти, някои от които събраха овациите на публиката и журито, а други си спечелиха „черни точки”. Но как ли ще се представят следващите 10 участници на третия полуфинал на „България търси талант”, зрителите на bTV ще разберат този понеделник 28 април. Тогава на сцената ще се качат участници с големи гласове в лицето на Томас Томов, София Арабаджиева, както и пеещата група на Станислав, Томе и Алекс. Ще разберем какво ново от света на бойни изкуства е подготвила Ива Желязкова и какви фокуси е измислил футболистът Велизар Бамбалов. В късните часове на първия ден от седмицата зрителите ще потанцуват заедно с Electro Crew, Светлана Лесова и TC WORLD, а дали Есил отново ще стане от стола, за да се наслади на ритмите на Шоколадовите момчета, ще стане ясно по време на третия полуфинал на „България търси талант” в понеделник от 20:00 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара