Рудолф ван Веен със шоу на живо в България

Снимка: 24Kitchen
Фенове на 24KITCHEN и на майстора-сладкар ще готвят заедно с  него на 22 май в Paradise Center от 18:00 часа


Едно от най-любимите лица на българските зрители на 24KITCHEN идва за първи път в София, за да се срещне с феновете си. Специална презентация и кулинарно състезание са само част от програмата на Рудолф у нас, на които 24KITCHEN кани всички желаещи да го гледат на живо на 22 май (четвъртък) на бул. "Черни връх" №100. Вход - свободен, начало  -  18:00 часа.
Най-запалените кулинари и фенове на печивата могат да премерят сили помежду си до 11 май, а победителите ще готвят заедно с Рудолф ван Веен в Paradise Center. Информация за състезанието „Впечатли Рудолф“ можете да намерите на сайта www.24kitchen.bg и на Facebook страницата на 24KITCHEN Bulgaria.
София е част от балканското турне на ТВ звездата, която ще дойде у нас след като представи шоуто си в Сърбия, Словения и Хърватска. Миналата година кулинарната демонстрация на Рудолф в Любляна събра като на рок концерт над 4000 души!
 Гостуването на Рудолф ван Веен в България 24KITCHEN осъществява в партньорство с  “Дайнърс клуб България” АД и „ГудМилс България“ ЕАД.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара