"Очаквайте във..." - първо издание

Снимки: bTV
Днес стартира най-новата ни рубрика "Очаквайте във...".
Първото издание на рубриката е посветено на следващия епизод на сериала "Столичани в повече" и новото издание на "България търси талант". Рубриката е периодична и има за цел да направи по-лесно и по-удобно преглеждането на сайта. Това е и поредната стъпка към обещаното засилване на авторския елемент в TelevisionBG.net.

Журито прави номера на екипа. Мария Силвестър окупирана от фенове по време на шоуто

Зрители събраха над 730 книги за детето чудо Джулио Илиев. Революция Z пеят за младите таланти в четвъртък

Вчера bTV излъчи последната полуфинална надпревара в най-гледаното и обичано шоу „България търси талант”. Стотиците зрители в препълнената зала проследиха събитията на сцената, но се възползваха от една от последните възможности да се снимат с членовете на журито и да вземат автографи от тях. Най-потърпевша обаче се оказа водещата Мария Силвестър, която във всяка една рекламна пауза бе заобикаляна от тълпи почитатели, което доведе и до леко неудобство за екипа на шоуто. Желанието на деца от публиката да се снимат с неповторимата Мария доведе до ситуация, в която в края на шоуто водещата не успя да излезе навреме на сцената. Всичко това бе прието с усмивка от екипа и най-вече от журито, които също стават „жертви” на своите фенове по време на живите предавания. Доброто настроение за пореден път бе обхванало Ваня, Есил, Любо и Асен, които не спряха да си правят шеги за сметка на екипа по време на почивките. Ваня и Любо вече по традиция започнаха да натискат хиксовете в рекламните паузи, за да стряскат екипа и да проверяват тяхната бдителност, а Асен продължи да изпробва по колко различни начина може да се натиска червеният бутон. Засега той има най-голяма успеваемост с глава, въпреки че в употреба до този момент са влезли почти всички части от тялото му. Есил Дюран пък за пореден път организира selfie фотосесия.    
Последният полуфинал на „България търси талант” мина под знака на деца с необикновени таланти. В него участие взеха 5 годишната Магдалена Димитрова, необикновено любознателният Джулио Илиев, за когото зрителите на Преди обед са събрали до този момент над 730 книги, малката жонгльорка Ани Иванова и танцьорът, който отправи своето предизвикателство към финалистите Мурад и Бехайдин - Димчо Мадамлиев. Изпълненията на младите надежди - старозагорецът Николай Димов и любовния дует ПМ разочароваха журито, но не и публиката. Прекрасно се справиха обаче фрийстайл триото Марио, Антон и Георги, гласовете на момичетата от вокална формация Сидера, децата от денс формация CREATORS, които още от кастингите са фаворити на публиката и огнена формация Феникс, които и този път подпалиха сцената на шоуто, но не буквално. За да подкрепи капитан Guthbert Joseph зад сцената на шоуто пък дойде един от най-атрактивните участници – Исус Ангелов. За да си свери часовника сред зрителите бе и финалистът Бехайдин Симеонов.

Кои от талантите ще се присъединят към финалистите в шоуто и ще се борят за голямата награда от 60 000 лв. и  титлата „Талант на България”, ще стане ясно в четвъртък, 22 май от 21.30ч., когато освен участниците на сцената ще се качат и обичаните Революция Z. В понеделник, 26 май, bTV ще излъчи и голеият финал на третия сезон на „България търси талант”.

„Отрезвителен шамар” за депутатите от партия „Елит” - тази сряда от 21:30 часа по bTV

Поредният епизод на „Столичани в повече” - тази сряда от 21:30 часа, ще предложи нови скандални обрати около партия „Елит”. След като в миналия епизод Рангел хвърли бомбата като обяви, че заема лидерската позиция в партията, то сега той все повече ще набира сила и ще утолява жаждата си за власт. Но една молба за напускане на партията ще обърне хода на събитията. Междувременно Славка и Праматаров ще се срещнат с шефа на управляващите - Камишев, за да се опитат да се внедрят сред опозицията като независими депутати.

Гълъбина ще отиде при шефа на затвора и ще му представи идеи за сюжетна линия на филма, който планират да „снимат”. Всичко е добре докато директорът на затвора не поставя своето условие. Какво ще е то и помощта на кого ще им бъде нужна - зрителите ще разберат в новия епизод на „Столичани в повече”.

Елеонора ще претърпи промяна и ще признае истинската си същност пред баща си. Тя ще попадне под обсега на подозренията на служители на ДАНС и ще бъде задържана за разпит. Какво ще последва след този разпит- утре вечер от 21:30 часа в новия епизод на „Столичани в повече”.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара