Outdoor Channel - Програмни акценти през юни 2014

Снимка: Outdoor Channel
Ето ги и акцентите на Outdoor Channel за следващият месец:


Field & Stream's The Gun Nuts (2012)
Всеки петък, тройни епизоди, от 13-ти юни от 19.30

Когато става дума за обикновени и ловджийски пушки копметентните хора по темата са Дейв Пецал и Фил Буджейли от Field & Stream’s. Те обичат, изучават, колекционират и не се боят да ви кажат какво мислят за тези оръжия. Field & Stream’s The Gun Nuts е половинчасово отворено, целево серийно предаване с два автентични оригинала, посветено на обикновените и ловджийските пушки, което ще ви помогне да заредите кутията си с боеприпаси и да държите оръжието си заключено в бойна готовност.

Всяка седмица Пецал и Буджейли ще образоват, посвещават и забавляват любителите на оръжия от всички възрасти с професионални съвети, ноу-хау, полеви тестове и представяния на най-новите и най-добрите оръжия, ретроспекции на класическите ловджийски и обикновени пушки, и много, много други. Всяка седмица в надпреварата ще се включва и Еди Никенс от Field & Stream’s, който ще отговори на всички ваши въпроси към "Gun Nuts" (Бел.пр. „Любители на оръжията“).

Независимо дали сте любител на ловджийските или на обикновените пушки, няма да искате да пропуснете и миг от Field & Stream’s The Gun Nuts по Outdoor Channel.


Pro Team Journal (2013)
Всеки понеделник, тройни епизоди, от 16-ти юни от 19:30 


Динамично магазинно предаване, посветено на риболова, представящо елитния в риболовната индустрия Pro Team. Pro Team включва въдичари като Кевин ВанДам, Дени Брауър, Марк Дейвид, Шо Григсби, Майк Уърм, Чад Брауър, Джордж Кочран и други. Всеки епизод показва различни професионалисти в различни сегменти, обединени в обща тема. Представени са профилите на няколко души от риболовната индустрия в рамките на филма или в специални образователни сегменти, които запознават зрителя с техни продукти и техники.


SCI Expedition Safari (2013)
Всеки вторник, тройни епизоди, от 17-ти юни в 19.30


Изпитайте възбудата от лова на вълнуващи нови места по света и в собствения си заден двор с водещия на Expedition Safari от SCI Майк Роджърс, завърнал се за удивителен девети сезон, който ще ви покаже ловни експедиции от световна класа и провокативни ловни дестинации.

Тази година пътешествието на Майк го отвежда в новозеландския Саут айлънд, където ще кръстосва планинския пейзаж в преследване на гигантския червен елен. След това той ще смени континента и ще се насочи на юг към пустошта на Аржентина. В този южен рай за ловците той ще се впусне в упорито преследване на муфлони, бизони, черни патици и червени елени.

Тазгодишният лов Pathfinder Hunt се провежда на фона на Лорентианските планини, където двама ентусиазирани млади мъже се впускат в лова на живота си, преследвайки елени с невероятни размери. Запознайте се с тези храбри младежи, докато преследват огромните животни в горите. Майк ще посети и красивата Хърватия с нейната разнообразна природа. Освен че е прочута с дългото си крайбрежие, Хърватия се слави и с едни от най-добрите места за лов в света. Източна Европа предлага вълнуващи места за лов на балкански диви кози, елени, глигани и чакали.

Този сезон в компанията на Майк ще бъде Президентът на SCI Крейг Кауфман, който ще го придружи в лова на белоопашат елен за ветерани в Чатануга, Тенеси. Там, в близост до река Тенеси, ловната дружинка ще се наслаждава на дружбата си и на ловджийската си страст.

Сред останалите места за лов са равнините на Колорадо – за бързоногата американска антилопа и на юг от границата с Мексико - за белоопашат елен в планината Кармен. Клед това Майк ще посети свой стар приятел в Аляска, където ще тръгне отново по следите на неуловимата планинска овца. В студената пустош на Аляска го чака вълнуващ лов. Този сезон предлага голямо разнообразие от представители на дивата природа и вълнуващи ловни експедиции из цял свят.

Solo Hunters (2013)
Всеки вторник, тройни епизоди, от 24-ти юни в 18:15

Solo Hunters е ново попълнение на ловната телевизия. Той показва лова като приключение и като начин за оцеляване, премахвайки усещането за присъствие на снимачния екип и филмовия елемент, с което скъсява разстоянието между ловеца и зрителя, показвайки по нетрадиционен, песонализиран и интимен начин ловните приключения директно на вашия екран.

Бъдете с водещите Тим Бърнет и Реми Уорън, докато ловуват, убиват, ядат и спят в някои от най-коварните места по света. Начинът на заснемане на филма е оригинален, но стилът на ловуване е традиционно познат на ловците по света, което прави Solo Hunters хит както за зрителите пред домашните екрани, така и за активните почитатели на лова. Всеки епизод показва реалността на стрелбата от далечно разстояние, използвайки подходящото оборудване и техники, необходими за етичен отстрел във всякакви ловни участъци. Зрителите ще могат да се насладят на лова на едър дивеч в практически всички западни щати, Канада и Аляска.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара