bTV Action е вторият най-гледан канал на 30 април

Днес bTV отново разпрати до медиите данните на агенция ГАРБ за рейтингите на водещите телевизии.
И за пореден път нишов канал на bTV Media Group е сред най-гледаните. Несъмнено полуфиналите на УЕФА Шампионска лига изстреляха bTV Action на първо място три пъти, а сега най-адреналиновият телевизионен канал в българския ефир е втори по гледаемост зад безспорния лидер bTV. И четирите пъти екшън канала изпреварва НОВА ТВ в рейтинг класацията.

bTV Action има над 150% повече зрители от Нова ТВ в праймтайма на 30 април, когато бе излъчен реванша от полуфиналите на УЕФА Шампионска лига между Челси и Атлетико Мадрид.

С 20.9% от мъжката аудитория на възраст 18 – 49 години bTV Action се нареди на второ място по гледаемост сред българските мъже. Разликата с третия канал в класацията е над 150%. Това сочат данни на агенция ГАРБ, ползвани от медийната и рекламна индустрия.

Срещата-реванш, която изпрати испанския отбор на финала на престижния турнир, е била проследена от 14.8% от зрителите в таргет групата на възраст между 18 – 49 години.

Финала на турнира е на 24 май, когато отново очакваме високи резултати от страна на медията. Това доказва, че с добър спортен продукт можеш да се изстреляш към върховете за пореден път.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Ще има ли промяна в публикуването на програмата, или ще я публикувате както до сега?

    ОтговорИзтриване
  2. За каква точно промяна става въпрос? Програмата продължава да се публикува по същия начин. Между другото вече е налична програмата на ТВ7 до 18 май, извиняваме се на читателите за забавянето.

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара