FOX - Акцентите през юни 2014

Снимки: FOX
Ето какво може да гледате по FOX през месец юни 2014:

Сериен маратон: Зловеща семейна история – 1, 2 и 3 сезонот 2 юни, от понеделник до петък, в 23:40 часа

Припомнете си драматичния сериал, който ни разказа една модерна история на ужасите.
Сезон 1 – Семейство Хармън на пръв поглед са идеалната американска семейна двойка, се мести в Лос Анджелис. Новата им къща има загадъчна история и изглежда твърде хубава. Дори новината, че в нея наскоро е станало убийство и самоубийство, не разубеждава семейството да се нанесе. А може би трябва.
Сезон 2 – ЗЛОВЕЩА СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ: ЛУДНИЦА се развива през 1964 г. в управлявано от църквата убежище за криминалнопроявени психично болни лица. Пансионът се управлява с желязна ръка от сестра Джуд – монахиня с тъмно минало. Зад заключените врати на лудницата опасността дебне на всяка крачка.
Сезон 3 – ЗЛОВЕЩА СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ: СВЪРТАЛИЩЕ НА ВЕЩИЦИ разказва тайнствената история на вещиците и вещерството в Америка. Минали са повече от 300 години от разтърсващите събития в Салем и онези вещици, които са успели да се спасят, са на път да изчезнат от лицето на света.



Двама мъже и половина – сезон 8 от 2 юни, всеки понеделник, от 21:00 часа
Чарли Шийн и Джон Крайър са звездите в номинирания за „Еми” сериал „Двама мъже и половина” – комедия за мъжете, жените, секса, срещите, разводите, майките, самотните родители, връзките между братя и сестри, новите семейства, парите, но най-вече – за любовта. Казано по-точно това е историята на живота на двама братя и един син/племенник и многото жени около тях. Чарли Харпър е заможен ерген с къща на плажа, мерцедес в гаража и безпогрешен подход към жените. Безгрижният му живот в Малибу е разтърсен из основи, когато брат му Алън и синът на Алън Джейк се нанасят в дома му. Въпреки сложните си взаимоотношения и различния си начин на живот, Чарли и Алън имат нещо общо – и двамата обичат Джейк и му желаят доброто. В резултат на това те успяват да изградят сплотено семейство, което може би ще направи от всеки от тях по-добър човек.
Чарли Шийн – Чарли Харпър
Джон Крайър – Алън Харпър
Ангъс Т. Джоунс – Джейк Харпър




ПОСЛЕДНИ ЕПИЗОДИ 
Клопка всяка сряда, от 21:50 часапремиера за България  

Драматичен сериал, изпълнен с екшън. Когато най-големите играчи във Вашингтон са въвлечени в международен заговор, един неочакван кукловод ще постави на колене всички – от директорите на корпорации, до президента на Съединените щати, като застраши това, което им е най-скъпо.
Джилиън Андерсън като Мег Фич
Дърмът Мълроуни като Томас Гибсън

Агентите на ЩИТвсеки вторник, от 21:00 часапремиера за България
Творческият гений на Джос Уедън ни поднесе кинопродукцията „Отмъстителите” – един от най-касовите филми на всички времена, култовият телевизионен сериал „Бъфи убийцата на вампири”, а сега и "Агентите на ЩИТ“ – динамична екшън драма, която ни запознава с агент Фил Колсън (Кларк Грег), призован да оглави екип от изключително талантливи агенти, които разследват паранормални явления по цял свят, както и хора със свръхчовешки способности.
Тези агенти на ЩИТ имат мисия: да разследват всяка новост и странност по света и да закрилят обикновените от необикновените.
В премиерния пилотен епизод действието се развива след битката за Ню Йорк, когато съществуването на супергероите и извънземните вече е публично достояние и светът се опитва да проумее новата реалност. Агент Фил Колсън се завръща в играта и погледът му незабавно е привлечен от тайнствената група Приливна вълна. За да наблюдава своя невидим и непознат противник, той събира малка група от подбрани агенти от няколко световни агенции и сформира организацията, известна като Щ.И.Т. (Щаб за Интервенция и Тактическа Защита). Първата задача на групата като екип е откриването на обикновен човек, който се е сдобил с необикновени сили. Сили, които могат да доведат до катастрофални последици.
Кларк Грег като Пол Колсън
Минг-На Уен като Мелинда Мей
Брет Долтън като Грант Уорд
Клоуи Бенет като Скай
Очаквайте утре акцентите на National Geographic Channel!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара