CBS Drama - Програмни акценти през юни 2014

Добавете надпис
Предлагаме Ви най-интересното от програмата на CBS Drama за месец юни 2014 г.


Д-р Куин лечителката (Сезон 2 продължава)
(Dr. Quinn, Medicine Woman)
Всеки делничен ден в 18:40 и 22:00, с повторение в 11:10 на следващия делничен ден

„Д-р Куин лечителката“ е семеен уестърн с участието на Джейн Сеймур (War and Remembrance, Live and Let Die) в ролята на лекарка от Колорадо, която е принудена да води безкрайна битка с болестите, фанатизма, сексизма и чувството си за вина на работеща майка от 19-ти век.
В края на 60-те години на 19-ти век д-р Михаела ‘Майк’ Куин пристига със своите либерални ценности и диплома на лекар от Университета в Бостън в малкото градче Бийкън Хил в Колорадо Спрингс. Когато се озовава там, д-р Куин се сблъсква с традиционната култура на града и с мрачното ежедневие на хората – сурови като климата, където всичко у нея – от дрехите до акцента, се оказва не на място. Но, силната воля на д-р Куин й помага да издържи и да докаже че е достойна да се справи с предизвикателството на Дивия Запад, и тя продължава да оставя следа с дейността си в града, станал неин нов дом.
Сезон 2 започва с въодушевлението на д-р Куин от новия й бърз кон, подарен от шейените, с който тя има намерение да участва в оспорвано състезание, но получава отказ от регулаторната комисия, поради това че е жена. По-късно в сериала всички ще бъдат обсебени от видението на тайнствен "мъртвец" (гост-звездата Том Постън), който се появява периодично на различни места в града в деня на Вси светии, и от изненадващата поява на неочакван противник на предстоящите избори на настоящия кмет Джейк Сликър в лицето на една жена – д-р Куин!

Подопечните на Робин (Сезон 1)
(Robin's Hoods) 
Всеки делничен ден в 15:20 и 20:20. Начало – 20-ти юни

След убийството на детектив от полицията вдовицата му -  помощник областен прокурор, поема управлението на нощния клуб на съпруга си, който се оказва свърталище на млади престъпници в режим на пробация под грижата на съпруга й. Вдовицата е изкушена да изпрати всички отново в затвора, но групата се сплотява, когато престъпниците помагат за разплитането на случай с убийство.


Война на световете (Сезон 2 продължава)
(War of the Worlds) 
Всеки делничен ден в 22:00, с повторение в 16:10 в следващия уикенд. 

„Война на световете“ е научно-фантастичен сериал, който проследява усилията на екипа на д-р Харисън Блекууд да открие разпръсната група извънземни и да осуети опитите им да предизвикат всеобща паника и масово унищожение.

С участието на Ейдриън Пол (Highlander), Джаред Мартин (One Life To Live, Dallas), Ричард Чейвс (Predator, Witness), Рейчъл Бланчард (Clueless, Snakes On A Plane, Road Trip, 7th Heaven.

Деца на съдбата 
(Children Of Fortune)
Неделя, 29-ти юни, в 12:50

Трилър с участието на Джеймс Бролин (Hotel, Catch Me If You Can) , в който един детектив взема със себе си отчуждената си 14-годишна дъщеря на разследване на случай на убийство в малко градче. Дейв Пасинджър (Бролин) е агент от Морската служба за криминални разследвания в Сан Диего, Калифорния, чиято бивша съпруга току-що е изпратила непокорната им провинила се дъщеря Ерика (Аманда Фулър – Red, White & Blue, Cheap Thrills) да живее при него. В деня на пристигането на Ерика на Дейв му възлагат да разследва случая с убийството на 17-годишен беглец от малко градче в щата Аризона. Основният заподозрян е млад моряк от същия град, когото Дейв трябва да залови. След като не намира никого, на когото да повери грижите за дъщеря си, Дейв няма избор и е принуден да вземе Ерика със себе си. Оказва се, че в крайна сметка това ще даде възможност на Дейв и Ерика да се сближат повече от всякога.

Клевървил 
(Cleaverville) 
Неделя, 29-ти юни, в 14:30

След като една проста измама излиза извън предвидения сценарий Грейс (Евър Каръдайн – Jay and Silent Bob Strike Back, Lost & Found) се озовава сама с чанта, пълна с диаманти, и семейство гангстери по петите си. Изчерпвайки възможностите си за укриване, Грейс е принудена да се обърне към отчуждената си майка Кей (Гейбриъл Роуз – The Sweet Hereafter, Grace), и дъщеря си Лора (Лийла Саваста – This Means War, Cra$h & Burn), която е оставила при Кей преди петнадесет години.

Кей не е очарована от срещата с Джина, тъй като е решена да се справи по-добре с отглеждането на внучката си - колежанка, отколкото навремето с дъщеря си. Кей, която в миналото също се е занимавала с измами, сега води в общи линии почтен живот, въпреки че не е излязла напълно от играта, водейки книгата на спортните залози в близкия старчески дом. Но, Кей дори не подозира че примерната и ученолюбива Лора също се занимава с измами с курсови работи в своето училище. Когато трите жени изпадат в опасност, попадайки под прицела на полицията и на гангстерите, обединилото се отново семейство се опитва да забрави миналото и да измисли план, който ще осигури добро бъдеще за всички.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара