Лора e на крачка от смъртта – утре вечер от 21:30 часа във „Фамилията”

Снимка: bTV
В следващия епизод на „Фамилията” – утре вечер от 21:00 часа по bTV, съмненията в поредния заподозрян член на семейството ще продължат да тровят Лора и ще изложат живота й на сериозан риск.
Нови въпроси възникват и в разследването й със Стефан. Снимките, които Дияна предостави, доказват категорично, че Виктор е бил в града по време на смъртта на Сашо, а и е имал сериозен мотив за братоубийство. Но Диана дава на Стефан и допълнителна следа за случаят с Ива. Дали откритието, което ще направи, няма да му коства животите на двама?

Борис е напълно посветен на предизборната кампания, но поверява на Виктор търсенето на лидери, които ще доведат разочарованите гласоподаватели. С топло бащинско чувство той учи момчето си на тънкостите в политиката. През това време Диана се впуска в опасна игра против главата на „Фамилията”, и то със самочувствието на шампион. Но дали ще успее да привлече така необходимите й съюзници?

Междувременно, приликите, които Лидия открива между Георги и Сашо стават все повече, а обсебването й започва да притеснява момчето. Той е в центъра на вниманието на всеки от Фамилията, но не само с добро. Мики трансформира чувството на заплаха от братовчед си в неконтролируема агресия, докато баба му е готова на всичко, за да запази последната връзка с мъртвия си син. Самият Георги ще бъде поставен пред тежък избор - на кого да повярва – на Арнаудови или на собствената си майка? И докъде са способни да стигнат Мики и Лидия в импулсите си?

Тъмната минало на Фотев и Арнаудови продължава да се разплита. Освен контрабандните канали и убийството на Сашо, и друго посегателство срещу член на семейството е сред престъпленията на главния секретар. Дали обаче съдбата няма да се пошегува и да срещне отново похитител и жертва след почти 10 години и ще успее ли Фотев да нарани отново Борис – зрителите ще видят във вторник от 21:30 часа във „Фамилията” по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара