F+ дава подслон на Краси Минев

От F+ са решили да дадат подслон на Красимир Минев, който бе освободен от bTV , научи „Меридиан Мач”.

Както е известно, шефското му място в националната медия бе заето от Крум Савов. Минев обаче е чаплашен от неприятната перспектива да остане без екип.
Много хора възнамеряват да напуснат F+, защото има забавяне на плащанията.
Не е известно дали ще остане Ивайло Даскалов, който е водещ на студията за мачовете от испанската Примера дивисион.
Нищо чудно Минев да се опита да уговори за новото си работно място доскорошния си подчинен Тодор Кирков, който освен че е отявлен фен на Реал (Мадрид), познава в детайли футбола на Иберийския полуостров. Сигурно е също така, че ако няма плащане, Борис Касабов ще коментира мачове само по Евроспорт.

Източник: Меридиан мач | стр. 23 |

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте имам един въпрос във връзка с програмата на бтв комеди в тази която те са пратели за др.седмица пише,че ще изкъчват Семейство Флинстоун , това много ме зарадва,но за жалост по бтв комеди няма реклама за предстоящ старт,вместо това се въти реклама за двам мъже и половина,на рекламата казват скоро,но не се уточнява все още дали ще е на мястото на флинстоун,може ли да питате бтв дали все пак наистина ще пуснат семество Флинстоун по бтв комеди? , благодаря предварително за отговора.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, програмата която ни изпращат bTV е точна, но разбира се подлежи на промени, които ние отразяваме ежедневно. Вероятността за грешка е минимална особено при положение, че присъства в програмата за няколко отделни дни, а "Двама мъже и половина" ще стартира на по-късен етап и в друг часови пояс вероятно след края на "Напълно непознати". Поздрави!

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара