"ТВ Седмица" - 4 май 2014

С леко забавяне публикуваме рубриката "ТВ Седмица", която прави обзор на случилото се през последната седмица.

В понеделник публикувахме обичайната информация за следващия епизод на "Фамилията".
Във вторник каналите от групата на Viasat в България смениха своята опаковка.
В сряда, последния ден на месец април публикувахме рейтинг данни според които bTV Action отново изпреварва всички останали в битката за надмощие сред активната мъжка аудитория. Освен това публикувахме и кратко резюме на празничната програма на bTV.
В четвъртък излезе поредното издание от нашата класация за събитие на месеца. Другите новини, които излязоха в деня на труда бяха за предстоящите мачове от Бразилейро по Евроком и екипа на БНТ за Мондиала.
TELEVISION BG
В петък екипа на televisionbg.net си взе кратка почивка преди да продължи да Ви информира за новините от тв екрана.
В събота се завърнахме с пълна сила, като освен старта на новия ни корпоративен сайт, където ще намирате информация за сайтовете ни публикувахме първи в България информацията за агенцията държаща правата за следващите 5 сезона във Формула 1.
В неделя споделихме с Вас информацията на колегите от "Меридиан Мач" за евентуалното бъдеще на Краси Минев във F+. Публикувахме и избрани части от интервюто на Павел Станчев за "Капитал".

4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте! Да Ви попитам какво ще правите с тези сайтове:
    http://randi01universe.tumblr.com/
    https://www.facebook.com/pages/Ringbg/139853936123784
    http://televisionbg.wordpress.com/
    http://televisionbg.bulgarianforum.net/
    http://televisionbulgaria.createaforum.com/
    https://www.facebook.com/nickelodeon.bg

    Интересно ми е ще ги изтривате ли или ще ги правите нещо завбъдеще. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Първия си е на randi01 и той решава какво да прави с него. Форумите ще бъдат изтрити, тъй като вече обявихме че няма да развиваме форум. Сайта в Wordpress все още ни носи посещения. Фейсбук страницата на ring.bg вероятно ще бъде изтрита, а тази на nickelodeon не се поддържа от нашия екип. Поздрави и весели празници!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте! Казвате, че сте сменили целият си екип, това означава ли че до сега хората, които публикуваха - Randi01, S. Dragoev, Z. Manolov, Pavli09 - вече не са част от екипа ви? И ако да - ще кажете ли кой е новият ви екип? Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Randi01 и Pavli09 вече нямат нищо общо с екипа ни. S. Dragoev и Z. Manolov все още са част от него, но има няколко нови лица. Очаквайте подробности скоро на сайта http://bmg.btgweb.eu/! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара