CBS Drama – програмни акценти – юли 2014

Снимка: CBS Drama
Представяме Ви акцентите на CBS Drama за месец юли 2014.

Д-р Куин Лечителката (Сезони 2 и 3)
(Dr. Quinn, Medicine Woman) 
Всеки делничен ден в 18:40 и 22:00, с повторение в 11:10 в следващия делничен ден. Сезон 3 започва на 7-ми юли

„Д-р Куин лечителката“ е семеен уестърн с участието на Джейн Сеймур (War and Remembrance, Live and Let Die) в ролята на лекарка от Колорадо, която е принудена да води безкрайна битка с болестите, фанатизма, сексизма и чувството си за вина на работеща майка от 19-ти век.
В края на 60-те години на 19-ти век д-р Михаела ‘Майк’ Куин пристига със своите либерални ценности и диплома на лекар от Университета в Бостън в малкото градче Бийкън Хил в Колорадо Спрингс. Когато се озовава там, д-р Куин се сблъсква с традиционната култура на града и с мрачното ежедневие на хората – сурови като климата, където всичко у нея – от дрехите до акцента, се оказва не на място. Но, силната воля на д-р Куин й помага да издържи и да докаже, че е достойна да се справи с предизвикателствата на Дивия Запад, и тя продължава да оставя следа с дейността си в града, станал неин нов дом.
Сезон 2 завърши с разказ за това как всички са обсебени от видението на тайнствен "мъртвец" (гост-звездата Том Постън), който се появява периодично на различни места в града в деня на Вси светии, и с изненадващата поява на неочакван противник на предстоящите избори на настоящия кмет Джейк Сликър в лицето на една жена – д-р Куин! Сезон 3 ще прикове вниманието на почитателите на „Д-р Куин“ с премиерата си, която чертае несигурно бъдеще за д-р Куин и Съли. Прокарването на новата железница през града обещава блестящо бъдеще на Колорадо Спрингс, но Съли и шейените се опасяват, че прогресът ще доведе до тяхната смърт. По-късно в сериала Колорадо Спрингс е обхванат от безредици, причинени от слуха за наближаващия край на света, а междувременно предстои един много специален ден!

Подопечните на Робин (Сезон 1 продължава)
(Robin's Hoods) 
Всеки делничен ден в 15:20 и 20:20

След убийството на детектив от полицията вдовицата му -  помощник областен прокурор, поема управлението на нощния клуб на съпруга си, който се оказва свърталище на млади престъпници в режим на пробация под грижата на съпруга й. Вдовицата е изкушена да изпрати всички отново в затвора, но групата се сплотява, когато престъпниците помагат за разплитането на случай с убийство.
В продължението на сезон 1 ще станем свидетели на изпълнени с шок и изненади делници по CBS Drama. Гневът на ада е нищо в сравнение с този на жена, станала обект на присмех – една млада жена, която има сметки за уреждане, взема за заложници К.Т., Брет и Ани. Освен това, с наближаването на края на сезона се появяват доказателства, че Ани (Дженифър Кемпбъл) е свързана с поредица от кражби на бижута, но това е най-малката й тревога…

Война на световете (Сезон 2 продължава)
(War of the Worlds) 
Всеки делничен ден в 22:00, с повторение в 16:10 в следващия уикенд

Вдъхновен от скандалната едноименна творба на Орсън Уелс, „Война на световете“ е пълен с екшън научно-фантастичен сериал, който проследява усилията на екипа на д-р Харисън Блекууд да открие разпръсната група извънземни и да осуети опитите им да предизвикат всеобща паника и масово унищожение.

С участието на Ейдриън Пол (Highlander), Джаред Мартин (One Life To Live, Dallas), Ричард Чейвс (Predator, Witness), Рейчъл Бланчард (Clueless, Snakes On A Plane, Road Trip, 7th Heaven.

Сърце, пълно с дъжд
(Heart Full of Rain)
Петък, 25-ти юли, в 19:30

„Сърце, пълно с дъжд“ е прочувствен драматичен разказ за един блуден син, който се завръща у дома, за да възстанови връзката със семейството си, и завършва в отчаяна битка да защити семейната земя от вилнееща буря. С участието на: Рик Шрьодер (Silver Spoons, NYPD Blue), Ричард Крена (The Realy McCoys, First Blood) и Карол Бейкър (How the West Was Won, Kindergarten Cop).

Най-добрият ми приятел
(My Very Best Friend)
Петък, 28-ми юли, в 19:30
„Най-добрият ми приятел“ разказва историята на прочутия модел Дана (Джаклин Смит – Charlie’s Angels, The Bourne Identity), която е на път да се омъжи за много богат бизнесмен. Тя кани дългогодишната си приятелка Барбара да присъства на тържеството. Но, само два дни преди сватбата годеникът на Дана се удавя при тайнствени обстоятелства. Дана се заема с разследване на Барбара и нейното семейство, за да разкрие една много шокираща тайна. Когато приятелството се превърне в предателство, вероятно става въпрос за убийство…

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара