FLN - Юли 2014 - Програмни акценти

Снимка: FLN
Представяме Ви акцентите от програмата на Fine Living за месец юли 2014 г.


Да продадеш Ел-Ей (Сезон 1)
Всеки ден от 7-ми в 11:40, 16:00 и 5:45
От Бевърли Хилс до Сънсет булевард, Лос Анжелис е място, където богатите и известните живеят на широка нога и имат големи мечти. За брокерите на недвижими имоти от региона намирането на клиент и сключването на сделка може да бъде не по-малко изпитание от покана за кастинг. Придружете три фирми за недвижими имоти, докато съставят списък на своите клиенти-милионери, обикалят атрактивни домове и си пробиват път в конкурентния свят на луксозни недвижими имоти. Ако сте харесали “Да продадеш Ню Йорк“, значи е време да прекосите страната от единия до другия брят с „Да продадеш Ел Ей“!

Ловци на къщи по света (Сезон 50)
Всеки ден от 7-ми в 13:25, 17:15 и 06:10

Тази извънредно популярна версия на „Ловци на къщи“ ще ви отведе на лов за идеалния имот по света, в който кандидат-купувачите и техните агенти проучват различни стилове и се запознават с особеностите на покупката на имот в чужда страна. Намирането на идеалния дом е една емоционална въртележка, независимо от страната, в която се намирате.


Скъпа Дженевив (Сезон 5)
Всеки ден от 14-ти в 10:50, 14:15 и 01:55
Време е за един напълно нов сезон! Дизайнерката Дженевив Гордър дава практични съвети на реални хора, които са престанали да харесват домовете си. Във всеки епизод тя влиза в пощенската си кутия, където зрителите й изпращат електронни писма/видеозаписи на проблемите с вътрешното оформление на своите домове. Но, вместо да отговори с обикновено писмено предложение, Дженевив реализира лично прекрасните си идеи за обновление.


Пристрастена към реставрирането (Сезон 2) 
Всеки ден от 21-ви в 11:15 и 16:25
Никол Къртис реставрира исторически къщи и по една разрушена камина във всеки момент. Тя спасява от разруха съсипани домове в Детройт и Минеаполис, като им възвръща първоначалния бляскав вид. Владееща с еднаква вещина несговорчивия си екип от общински служители и работата с чука, тази самотна майка придава на обречените домове някогашната им слава на местна забележителност.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Сайта ви нещо започва да запада сериозно! Не знам дали без екип останахте или имате други проблеми, но не върви към добре работата, и новия дизайн е нещо гаден. Стягайте се!

    ОтговорИзтриване
  2. Здрьвейте, по-голямата част от екипа е в почивка до края на месеца! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара